Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τραπέζωσε φίλους και στελέχη του κόμματος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Περισσός άνοιξε...

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αναστολή και πίσω στο κελί!

Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδεία αστυνομικών που τον...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

«Μαϊμού» ηλεκτρολόγοι της ΔΕΗ έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων δήθεν για βλάβες και...

Στα δίχτυα των αστυνομικών Αρχών πιάστηκε αδίστακτη συμμορία τα...

Αμερικανοί βάφτισαν Χίο τον γιο τους!

Εδωσαν το όνομα του όμορφου νησιού στο παιδί, γιατί εκεί έμεινε έγκυος η μητέρα του

Αμερικανοί τουρίστες βάφτισαν… Χίο τον γιο τους από το νησί του Αιγαίου! Στον τόπο που έμελλε να σφραγίσει για πάντα τη ζωή τους και από τον οποίο έπειτα από καιρό θα αντλούσαν… έμπνευση για να δώσουν στο μονάκριβο παιδί τους το δεύτερο όνομά του, επέστρεψε πριν από μερικές μέρες ένα ζευγάρι τουριστών. Το ζεύγος Πέρι από τις ΗΠΑ βάφτισε τον 11χρονο σήμερα γιο του Οουεν Χίος Πέρι, σε ένδειξη θαυμασμού για το νησί του ανατολικού Αιγαίου στο οποίο συνέλαβε τον καρπό του έρωτά του!

Οι γονείς του 11χρονου αγοριού δεν ξύπνησαν μια… ωραία πρωία και άρχισαν να ψάχνουν ασυνήθιστα δεύτερα ονόματα για τον γιο τους! Πίσω από την ιδέα που είχαν να τον ονομάσουν Χίο κρύβεται η προσωπική τους ιστορία που έχει σχέση με το όμορφο νησί. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι ήδη 12 χρόνια, χωρίς να έχουν καταφέρει να κάνουν ένα παιδί, όταν πήραν την απόφαση να πάνε στην Κωνσταντινούπολη.

Το «δώρο»

Ως ενδιάμεσο σταθμό χρησιμοποίησαν τη Χίο, όμως, αντί να παραμείνουν για λίγες ώρες, όπως ήταν τα αρχικά τους σχέδια, παρέμειναν για κάποιες μέρες στο νησί και στα δωμάτια του Αλεξ Στουπά. Αφού γνώρισαν τις ομορφιές του και μαγεύτηκαν από αυτές, έφυγαν για την Κωνσταντινούπολη αλλά, ως φαίνεται, η Χίος τούς είχε κάνει ένα «δώρο» που πήραν μαζί τους στην πατρίδα. Οταν, εννέα μήνες μετά, γεννήθηκε ο μικρούλης, δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσουν την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στο όμορφο νησί κι έτσι, χωρίς να διστάσουν στιγμή, έδωσαν το όνομά του στο μωρό!
Εδώ και λίγες μέρες η οικογένεια έχει επιστρέψει στη Χίο για διακοπές και δεν κρύβουν και οι τρεις τον ενθουσιασμό τους. Μάλιστα ο μικρός… Χίος ανυπομονεί να γυρίσει όλο το νησί για να γνωρίσει τον τόπο που μάγεψε τους γονείς του και στον οποίο οφείλει το ξεχωριστό όνομά του, ενώ δηλώνει ότι όταν μεγαλώσει θα σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Πενσιλβάνια αρχαία ελληνικά.

Μαρία Μεϊμάρη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Νέος έρωτας! Τρελά ερωτευμένος 62χρονος πρωταγωνιστής με 43χρονη συνάδελφό του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό το γνωρίζει...

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανείς – Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στο instagram

Πολλοί γάμοι της σόουμπιζ έγιναν το Σαββατοκύριακο.Ανάμεσά τους ο...

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται στο «Υγεία» από τη Δευτέρα...

Έγινε 39 η γνωστή ηθοποιός και πήγε στη Γλυφάδα με τον αγαπημένο της να τα γιορτάσει

Τα 39α της γενέθλια γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και...

Νίκος Ξανθόπουλος: Το μυστικό που αποκαλύφθηκε μετά το θάνατό του και συγκινεί

«Πετραδάκι, πετραδάκι» δημιούργησε ο Νίκος Ξανθόπουλος τον μύθο του,...