Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Δευτέρα 28/7/2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα κι αν…

ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις κρύο – ζέστη δεν σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές σας προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν. Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε ανενόχλητοι τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα κι αν δεχτείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας για να μην έχετε επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Ολα έχουν τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν κι αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα χωρίς να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Είναι ώρα να βγείτε από το καβούκι σας. και να γίνετε πιο προσεγγίσιμοι και κοινωνικοί. Κάντε την αρχή με μια όμορφη μέρα, συντροφιά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια που σας είναι πολύτιμη θα προέλθει από φίλους και από συνεργάτες. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας ενεργοποιώντας τη φαντασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας πάψτε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες τις εκφάνσεις της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές, κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητά σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μη τα διαλαλείτε. Ισως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...