Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Βάζει θεμέλια για την πρόκριση

Να πάρει αποτέλεσμα στη Λιέγη κόντρα στην κακή παράδοση θέλει ο Παναθηναϊκός

Η Ευρώπη καλωσορίζει τον Παναθηναϊκό µετά από τον έναν χρόνο απουσίας του, κι οι «πράσινοι» θέλουν να… ανταποδώσουν. Στο Βέλγιο, σε µια χώρα αφιλόξενη για το «τριφύλλι», θα προσπαθήσουν να βάλουν γερά θεµέλια πρόκρισης και να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος για τη συµµετοχή τους στο Τσάµπιονς Λιγκ (ή σε οµίλους του Γιουρόπα).

«Ετοιµοι για όλα» δηλώνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊ-κού, που καλείται, κόντρα στη Σταντάρ (21.00, κάλυψη από το ΟΤΕSport 1, µε διαιτητή τον Ισπανό Κάρλος Γκόµες), να ανατρέψει µια απίστευτα δυσµενή παράδοση, καθώς οι «πράσινοι» µετρούν µόλις µία ισοπαλία σε επτά επισκέψεις τους επί βελγικού εδάφους! Επίσης έχουν σκοράρει µόνο µία φορά (στο µακρινό 1968, µε τον Γιώργο Γονιό), ενώ έχουν γνωρίσει τέσσερις φορές τον αποκλεισµό.

Η µόνη περίοδος κατά την οποία ο Παναθηναϊκός απέσπασε θετικό αποτέλεσµα ήταν το 1991-1992, όταν, στη φάση οµίλων του Τσάµπιονς λιγκ, ήρθε ισόπαλος (0-0) µε την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, µε τον ∆ηµήτρη Σαραβάκο (µέλος της αποστολής στη Λιέγη) να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο εκείνης της γενιάς µε το σήµερα.
«Κάναµε µια προσπάθεια πέρυσι και θέλουµε να συνεχιστεί, αυτό είναι το µεγαλύτερο κίνητρο για κάθε παίκτη. Θέλουµε πάντα τη νίκη. Να περιορίσουµε τα λάθη, για να έχουµε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα» είπε ο Γιάννης Αναστασίου, ξέροντας πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να καταβάλουν σκληρή προσπάθεια σε µια δύσκολη έδρα, που, πάντως, δεν είναι πιο… καυτή από τη Λεωφόρο. «Ναι, είναι γερή η έδρα της Σταντάρ και το κοινό της θα τη σπρώξει προς τη νίκη, αλλά η ατµόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πιο θερµή» σχολίασε ο Αναστασίου σε ερώτηµα Βέλγου δηµοσιογράφου, ενώ, αναφορικά µε τις πιθανότητες, είπε: «Εύκολο να µιλάµε, στο γήπεδο θα φανεί. Σηµαντικό είναι πώς θα είµαστε εµείς».

Ανάλογη συνέχεια

«Παναθηναϊκός και Ευρώπη είναι έννοιες συνυφασµένες. Πέρυσι άρχισε να γράφεται µια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Εύχοµαι να έχουµε ανάλογη συνέχεια στην Ευρώπη» είπε ο αρχηγός Στέφανος Κοτσόλης, υποστηρίζοντας πως «έχει γίνει το καλύτερο δυνατό από την αρχή της προετοιµασίας, και θα φανεί στο γήπεδο».

Ο Γκάι Λουζόν παραδέχτηκε το πλεονέκτηµα της οµάδας του, που έχει ήδη δώσει ένα επίσηµο µατς (πιθανότατα θα χρησιµοποιήσει την ίδια ενδεκάδα µε αυτή που κέρδισε τη Σαρλερουά), ενώ στα αγωνιστικά για τον ΠΑΟ υπάρχει ένα πρόβληµα µε τον Πέτριτς (ενοχλήσεις στη µέση), που πιστεύεται ότι θα ξεπεραστεί.
Την απόκτηση του Ουασίµ Μπούι ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
∆ιπλασιάστηκε σε ελάχιστα λεπτά χθες ο µετρητής χρηµάτων της «Παναθηναϊκής Συµµαχίας» (από ένα εκατ. ευρώ σε δύο εκατ.), µε πιθανότερη πηγή χρηµατοδότησης τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...