Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Πέμπτη 07/8/2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα είναι αναγκαίες. Μάθετε να…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Το ένστικτό σας αλλά και το ψυχικό σας σθένος σας σώζουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε για την οικογενειακή σας κατάσταση. Πρέπει να προσέξετε για να μη φρενάρουν οι δικοί σας τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως να μη δημιουργήσουν προβλήματα. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές διάθεσης των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι το πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας προσδοκίας στα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα είναι αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή λύστε μια παρεξήγηση που υπάρχει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και αν χρειαστεί, προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλλουν. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό σας χώρο θα είναι θετικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...