Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κυριακή 10/8/14

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δεν θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας. Ξέρετε καλά ότι…

ΚΡΙΟΣ:
Ισως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο τον χρόνο να βγουν μαζεμένες και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας. Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ, αν αυτό σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Οι συνήθεις ημικρανίες σας αρχίζουν να λιγοστεύουν και θα φτιάξει η ψυχολογία σας, εφόσον δεν θα ταλαιπωρείστε τόσο συχνά όπως πρώτα. Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες, και, αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία, γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας. Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας είτε προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος είτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη, αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται. Με έναν τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα κι αν αυτές δεν φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, για τα οποία δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί όπου δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οταν δεν θα βρίσκετε την ανταπόκριση που θεωρείτε δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης, μην αποθαρρύνεστε. Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με τον σύντροφό σας και, αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε, από το να βγείτε εκτός εαυτού, να σταματήσετε κάθε προσπάθεια για τώρα. Εξάλλου, θα έχετε χρόνο στην πορεία να ξαναπροσπαθήσετε. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κρυμμένες ανάγκες σας. Νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε νέους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούσαν την αυτονομία σας και ανέκοπταν την προσωπική σας πορεία σας οδηγεί σε νέους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ:
Περιορίστε τις δραστηριότητες που δεν σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσο περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια δεν διορθώνει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια. Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχική ισορροπία σας, τις υποχρεώσεις στους δικούς σας και τα δύσκολα που δεν θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το, αλλά, αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει πώς θα το καλύψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο κι αν η γενική κατάσταση δεν σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές ανάγκες σας. Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός κι αν εσείς, από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούργια. Ερχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούν, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους. Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας σχέδια για να προχωρήσουν σε έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεών σας. Αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, για να διορθώσετε τα τρωτά σημεία σας ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που υπάρχουν σε βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε.

ΖΥΓΟΣ:
Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στον συναισθηματικό τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν. Κάντε με άνεση αυτό που θέλετε να επιτύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, οι οποίες εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν αγχώσει. Μην απελπιστείτε και μη θυμώσετε εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό χώρο σας ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό σας τομέα. Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και, εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στον χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα και έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η διεισδυτική σκέψη σας θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά κι εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό ότι θα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Τακτοποιήστε ό,τι έχει διαταραχθεί στο στενό σας περιβάλλον και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε. Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά θέματά σας που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα δε θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη. Διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και την κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία και την υγεία σας. Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας, και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες. Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ζητούν απεγνωσμένα τη διευθέτησή τους. Πείτε «ναι» σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά, πριν προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας να μην πάνε χαμένες. Βγείτε από τα αδιέξοδα στα οποία βρεθήκατε τον προηγούμενο μήνα, τονίζοντας τη δημιουργικότητά και τη θετική σας σκέψη, που θα φέρουν δίπλα σας ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθεί και η καλή σας τύχη. Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν είναι σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ναι μεν θα ζείτε μια περίεργη κατάσταση, αλλά και οι δυο σας θα προσπαθείτε να παρακάμψετε τα προβλήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Πάψτε να είστε εσωστρεφείς και μιλήστε ανοιχτά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αλλά και για να αξιοποιήσετε τον χρόνο που θα διαθέσετε σωστά. Η τακτική που έχετε συνήθως να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί, αυτή τη φορά θα αποδειχτεί λανθασμένη, αφού το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό, που δεν θα καταπίεζε καμία πλευρά. Θα υπάρχουν διαφορές, αντιθέσεις και αρκετά δύσκολες στιγμές, όμως είναι κρίμα το πείσμα σας να γίνει η αιτία να χαλάσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να είστε πιο γνήσιοι στη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ:
Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δεν θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας. Ξέρετε καλά ότι αυτό που ζητάτε είναι παράλογο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση, υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Ακολουθήστε τις ευκαιρίες και αυτές θα σας οδηγήσουν σε μια θετική πορεία για το μέλλον της σχέσης σας. Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση. Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...