Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Ντέρμπι με σέξι πόζες

Συνέχεια στην κόντρα Ελένης Φουρέιρα, Κατερίνας Στικούδη για την πιο καυτή εμφάνιση

Αν και η «κόντρα των αιωνίων» παρέπεμπε παραδοσιακά στις μάχες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στον αθλητισμό ή στο θέμα Βίσση – Βανδή στη σόουμπιζ, η φράση τείνει να καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και για ένα ακόμη ενδιαφέρον δίδυμο που κονταροχτυπιέται – άτυπα μεν, επίμονα δε. Η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη διασταύρωσαν τα ξίφη τους πρώτη φορά το 2011 και από τότε το… ηφαίστειο σιγοβράζει. Ο,τι άρχισε με συγκρίσεις για την πιο σέξι εμφάνιση πριν από μία τριετία, συνεχίστηκε με δηλώσεις και φανερή διάθεση ανταγωνισμού πάνω στις πίστες ή σε μεγάλα events και εξελίσσεται τώρα σε μάχες με μαγιό και σέξι πόζες στις όμορφες παραλίες της χώρας.

Καλλίγραμμες και εκρηκτικές, η Ελένη και η Κατερίνα δείχνουν να ανταγωνίζονται σε σέξι εμφανίσεις όχι μόνο όταν πρόκειται να ανέβουν στην ίδια σκηνή, αλλά ακόμη και με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Ιnstagram από τις φετινές διακοπές τους.

Το μαγιό

Την ίδια μέρα που η Φουρέιρα ανεβάζει στιγμές από τις βουτιές της σε παραλία της Κρήτης, η Στικούδη ανεβάζει σέξι πόζα με μαγιό. Μάλιστα η κόντρα τους έχει αρκετές ακόμη ταυτόχρονες δημοσιεύσεις σέξι φωτογραφιών τις τελευταίες ημέρες. Και ενώ το «φαινόμενο» επισημαίνεται από τους πολυάριθμους θαυμαστές τους, οι ίδιες δείχνουν πως δεν δίνουν σημασία στα δημοσιεύματα για την κόντρα τους. Οι κακές γλώσσες ωστόσο επιμένουν ότι τα δύο καυτά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν μεγάλο θέμα μεταξύ τους, ενώ στην κόντρα συμμετέχουν και οι στενοί τους συνεργάτες.

Το σίριαλ «Ελένη VS Kατερίνας» έχει πολλά επεισόδια. Πριν από λίγες εβδομάδες, στο φετινό Athens Pride, εμφανίστηκαν διαδοχικά στη σκηνή η Κατερίνα με κορμάκι και η Ελένη με στηθόδεσμο, προσπαθώντας να «νικήσουν» η μια την άλλη στα σημεία, κάτι που δεν έγινε για πρώτη φορά. Στο παρελθόν έχουν υιοθετήσει μέχρι και το ίδιο, απαράλλαχτο λουκ στα μαλλιά την ίδια στιγμή, έχουν φορέσει το ίδιο outfit αλλά σε διαφορετικό χρώμα, έχουν κάνει δηλώσεις και έχουν κριτικάρει -πάντα «με το γάντι»- η μια την άλλη.

Η αρχή του «πολέμου» ήταν τα καλλιστεία του 2011

Ολα ξεκίνησαν όταν το 2011 οι δύο από τις πιο σέξι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ βρέθηκαν στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 για να τραγουδήσουν. Η σύγκριση που ακολούθησε ενόχλησε αμφότερες, ενώ στα παρασκήνια δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Η κόντρα συνεχίστηκε στα βραβεία MAD, όπου η Φουρέιρα δήλωσε ότι, αν και θαυμάζει την Κατερίνα για την ομορφιά της και την κίνησή της, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ τους, καθώς η ίδια είναι τραγουδίστρια, ενώ η Στικούδη είναι απλώς μοντέλο που κάνει προσπάθεια στο τραγούδι. Για να λάβει την απάντηση από την Κατερίνα πως «ο κόσμος αποφασίζει ποιος αξίζει και ποιος όχι».

Τα δύο sex symbols ξαναβγήκαν στην «παλαίστρα» λίγο αργότερα, όταν η Μαργαρίτα, αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, έγραψε στο twitter της: «Πού είμαστε; Πού πάμε; Γιατί τραγουδάει η Στικούδη;». Η ίδια η Ελένη προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας ότι η αδερφή της έκανε χιούμορ και πως εκείνη και η Στικούδη είναι πολύ καλές φίλες. Η Κατερίνα ωστόσο ξεσπάθωσε δηλώνοντας πως δεν ξέρει «γιατί τη βομβαρδίζουν» και προσθέτοντας πως η ίδια «συγκεντρώνεται στη δουλειά της» και ότι αυτό μόνο την ενδιαφέρει. Πάντως λίγους μήνες αργότερα η Κατερίνα αναγκάστηκε να επανέλθει στο θέμα, έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων, και χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «καρότο και μαστίγιο», στην αρχή δήλωσε πως «δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κόντρα» και στη συνέχεια διευκρίνισε πως η ίδια δεν θα τραγουδούσε κανένα από τα κομμάτια της Ελένης!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...