Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Killer για τον Αλβανό γαμπρό

Σοκ: Τα διαβολικά πεθερικά δεν τον ήθελαν για την κόρη τους και πλήρωσαν επαγγελματία killer από την Τσετσενία για να τον βγάλει από τη μέση

Διαβολικό ζευγάρι από την Ημαθία σύναψε συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματία δολοφόνο από την… Τσετσενία, με σκοπό να σκοτώσει τον Αλβανό γαμπρό τους! Η υπόθεση, που θυμίζει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θρίλερ, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, καθώς τα σατανικά πεθερικά δεν δίστασαν να βγάλουν τον άτυχο άντρα από τη μέση αντί 2.500 ευρώ θεωρώντας ότι έτσι θα «κέρδιζαν» ξανά την κόρη τους.
Οταν ο 54χρονος και η 53χρονη από τους Γεωργιανούς Ημαθίας έμαθαν ότι η κόρη τους είναι ερωτευμένη με έναν Αλβανό, άρχισαν οι γκρίνιες και οι καβγάδες. Οι δυο τους, μη μπορώντας να δεχτούν ότι το μονάκριβη κόρη τους θα παντρευόταν τον 43χρονο αλλοδαπό, έφερναν αντιρρήσεις και της έλεγαν ορθά κοφτά πως δεν θα δέχονταν αυτόν τον γάμο σε καμία περίπτωση. Η 30χρονη όμως αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ενώ έκοψε τις επαφές με τον πατέρα της και τη μητέρα της. Εκείνοι, στενοχωρημένοι και παράλληλα εξοργισμένοι από την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα, αποφάσισαν να εκδικηθούν.

Συμβόλαιο θανάτου

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας που κατόρθωσε να εξιχνιάσει την υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας του 43χρονου Αλβανού, τον περασμένο Μάρτιο το ανδρόγυνο ζήτησε τη βοήθεια ενός 48χρονου φίλου του προκειμένου να εκτελεστεί το «συμβόλαιο θανάτου» που είχε κατά νου για τον γαμπρό του. Ο τελευταίος τούς πρότεινε έναν 48χρονο Τσετσένο πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος θα το εκτελούσε αντί χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ.
Ο Τσετσένος με τη βοήθεια ενός 36χρονου ομοεθνούς του εντόπισε το Σάββατο 2 Αυγούστου το θύμα να κινείται με το αυτοκίνητό του. Αφού ακινητοποίησαν το όχημα, τον έβαλαν με σβέλτες κινήσεις στο δικό τους και από τότε τα ίχνη του άτυχου Αλβανού αγνοούνται. Το ζευγάρι πλήρωσε 1.500 ευρώ μπροστά και άλλα 1.000 ευρώ μετά την εξαφάνιση του γαμπρού του.
Την ίδια μέρα η 30χρονη σύζυγός του, που έβλεπε ότι ο άντρας της δεν επέστρεφε στο σπίτι, ούτε απαντούσε στα τηλέφωνα που του έκανε, δήλωσε ανήσυχη την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Από τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και ερευνήθηκαν, ενώ τα πειστήρια που περισυνελέγησαν στάλθηκαν για εργαστηριακή εξέταση.
Το πτώμα του άτυχου άντρα δεν έχει βρεθεί ακόμη και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που βεβαιώνουν ότι ο 43χρονος είναι νεκρός, γι’ αυτό κάνουν λόγο για υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας. Μάλιστα της αρπαγής του 43χρονου είχε προηγηθεί και απόπειρα απαγωγής της συζύγου του από τον 48χρονο Τσετσένο, στις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Πάντως ο 48χρονος, που είχε πληρωθεί από τους γονείς της κοπέλας για να την απομακρύνει από το σπίτι και τον άντρα της, δεν είχε καταφέρει εκείνη την εποχή να την απαγάγει.

Γνωστός στις αρχές

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα. Οι γονείς της 30χρονης και πεθερικά του θύματος, ο 48χρονος Τσετσένος που φέρεται να εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου, ο 36χρονος βοηθός του και ο 48χρονος Ελληνας φίλος του ζευγαριού που το έφερε σε επαφή με τον Τσετσένο εκτελεστή. Ο τελευταίος είναι γνώριμος στις Αρχές, αφού τις έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί πριν από ακριβώς 15 χρόνια για τις δολοφονίες τριών ανθρώπων. Ωστόσο, επειδή τα πτώματα δεν βρέθηκαν (ούτε έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα), κατάφερε στο εφετείο να μειώσει την πρωτόδικη ποινή του και σύντομα αφέθηκε ελεύθερος.

Χειροπέδες στους σατανικούς γονείς και στους φονιάδες

Την περασμένη Πέμπτη ο Τσετσένος συνελήφθη με τον 36χρονο βοηθό του για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία μαχαίρια, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μία ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια των 7,62 mm. Την επομένη συνελήφθησαν οι υπόλοιποι τρεις κατόπιν ενταλμάτων που εξέδωσε ο αναπληρωτής ανακριτής Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Οπως έγινε γνωστό, οι δύο Τσετσένοι αρχικά ομολόγησαν στους αστυνομικούς τη δολοφονία του 43χρονου Αλβανού, όμως δεν μπόρεσαν να υποδείξουν το σημείο όπου τον έθαψαν κι αυτό γιατί ο ένας έριχνε στον άλλο την ευθύνη της μεταφοράς και ταφής του πτώματος. Χθες πάντως αναίρεσαν την ομολογία τους λέγοντας πως έγινε κατόπιν πίεσης. Οι δράστες προφανώς κρατούν το στόμα τους κλειστό προκειμένου, όταν παραπεμφθούν σε δίκη, να τύχουν καλυτέρων ποινών, λόγω μη εύρεσης πτώματος.
Από την πλευρά τους, ο 54χρονος και η 53χρονη παραδέχτηκαν ότι αρχικά προσέλαβαν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον γαμπρό τους, ωστόσο στην πορεία το μετάνιωσαν και ζήτησαν από τον Τσετσένο να ακυρώσει το συμβόλαιο θανάτου. Οπως ισχυρίστηκαν όμως, εκείνος τους είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο και πως θα έφερνε εις πέρας τη «δουλειά» του, καθότι ήταν… επαγγελματίας. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι οποίοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι, από κει και πέρα δεν ήταν στο χέρι τους να αποτρέψουν το έγκλημα.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...