Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα αλλάξουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τη συναισθηματική σας ζωή και αφήστε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η στενή προσέγγιση θα επηρεάσει θετικά συμφέροντα πρακτικής φύσεως, αλλά και ζητήματα καρδιάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας αποκόψουν από ανθρώπους χρήσιμους και πρόθυμους να είναι στο πλάι σας. Δουλέψτε με τη γοητεία σας για να διεκδικήσετε μια θέση που πιστεύετε ότι σάς ανήκει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δυναμικότητα δεν θα σας λείπει, γι’ αυτό ενισχύστε τη με την καλή σας διάθεση και το πιο γλυκό σας χαμόγελο, για να δώσετε τέλος σε ό,τι μέχρι τώρα σας άγχωνε και σας καταπίεζε. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη εύνοια θα υπάρχει στις επενδύσεις που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οικονομικό σας τομέα, προτού προβείτε σε αλόγιστα έξοδα.

ΛΕΩΝ: Ισως οι πολλές ευθύνες σάς κάνουν να μελαγχολήσετε προς στιγμή, αλλά ο έρωτας που φαίνεται ότι αρχίζει να ανθεί στη ζωή σας θα επαναφέρει τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες σας θα αποδειχτούν αρκετά απαιτητικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα αλλάξουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας από μια άλλη οπτική γωνία. Κατασταλάξτε στο τι ζητάτε από τη ζωή σας και όλα θα είναι πιο εύκολα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς, για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από τα σχέδιά σας θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην ανησυχήσετε, καθώς η σημαντική επιτυχία προετοιμάζεται. Προβάλλοντας σωστά επιχειρήματα και με την πειθώ σας θα φτάσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε προσεκτικά και ευέλικτα τις απρόσμενες αλλαγές, διευθετώντας παράλληλα τα οικονομικά σας θέματα. Η εύνοια που θα έχετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας ζωή και κυρίως την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε τον ερωτισμό σας και συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπλεχτείτε με άτομα που επιδιώκουν την παρασκηνιακή δράση, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Η καθημερινότητά σας θα εμπλουτιστεί με καινούργιες ιδέες, αλλά και δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φίλοι θα είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί σας, εάν τους το ζητήσετε, ενώ και ο οικονομικός σας τομέας δεν θα έχει προβλήματα, αφού θα είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...