Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Αρπαξαν το χρηματοκιβώτιο του Πάνου Ζήνα!

Οι δράστες πήραν από τη βίλα της Μυκόνου χρήματα, επιταγές και πολύτιμα αντικείμενα

Υπόθεση-θρίλερ θυμίζει η διάρρηξη στην πολυτελή βίλα του Πάνου Ζήνα στη Μύκονο! Ο γνωστός επιχειρηματίας, που αυτόν τον καιρό παραθερίζει στο νησί των ανέμων, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση ανήμερα της εορτής του είδε το εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού του στα Χουλάκια να είναι άνω κάτω και το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιό του να έχει κάνει φτερά!
Οι «ποντικοί» μπήκαν στη βίλα το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου από ένα παράθυρο που ο 60χρονος επιχειρηματίας είχε ξεχάσει να ασφαλίσει προτού αναχωρήσει για τη βραδινή του έξοδο. Ανενόχλητοι «γλίστρησαν» στο εσωτερικό και πήγαν γραμμή στην κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη, όπου μέσα σε μία από τις ντουλάπες υπήρχε εντοιχισμένο ένα χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες, που προφανώς γνώριζαν την ύπαρξή του, το «ξήλωσαν» ολόκληρο και το πήραν μαζί τους μαζί με ό,τι περιείχε!

Γνώριζαν τον χώρο

Γι’ αυτό και οι Αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μεταξύ των δραστών να είναι άτομο από το στενό περιβάλλον του κ. Ζήνα, το οποίο να γνώριζε καλά τα κατατόπια. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, οι ζημιές που αντίκρισε μέσα στο σπίτι όταν γύρισε τα ξημερώματα ήταν μεγάλες. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει -όπως είπε στην Αστυνομία-, αφού τελευταία οι συνεργάτες του είχαν βάλει χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, φτάνει τα 50.000 ευρώ! Μέσα υπήρχαν επίσης επιταγές, προσωπικά έγγραφα και κοσμήματα, ενώ οι δράστες φεύγοντας άρπαξαν έναν πανάκριβο πίνακα ζωγραφικής, ρούχα υψηλής ραπτικής, ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα.

«Με έχουν κλέψει ξανά»

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» ο Πάνος Ζήνας ανέφερε: «Εγινε μια κλοπή στο σπίτι μου τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου, που γιόρταζα. Ελειπα γύρω στις δύο ώρες και τότε έγινε η διάρρηξη. Μπήκαν στο δωμάτιό μου και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και θα δούμε τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι εξελίξεις».
Ο Πάνος Ζήνας δεν θέλησε να πει αν υποψιάζεται κάποιο άτομο από το περιβάλλον του: «Δεν μπορώ να πω αν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί έτσι θα είναι σαν να δίνω πληροφορίες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσωπικά δεν έχω αντιδικία με κανέναν. Δεν είμαι ούτε της νύχτας ούτε διαπλεκόμενος, δεν έχω με κανέναν τίποτα. Θεωρώ πως είναι καθαρή κλοπή, όμως δεν δίνω πληροφορίες, για να κάνει η Αστυνομία το έργο της».
Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πέσει θύμα διάρρηξης: «Και στην Αθήνα με έχουν ξανακλέψει. Το θέμα είναι ότι ο χώρος είναι φυλασσόμενος» είπε αναφερόμενος στον φύλακα που υπάρχει έξω από τη βίλα. Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρχε φύλακας και ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος.

Πριν από δύο εβδομάδες, πιθανότατα σπείρα διαρρηκτών με ειδίκευση στα χρηματοκιβώτια είχε «χτυπήσει» και το σπίτι μιας γυναίκας στο νησί των ανέμων αποσπώντας πλούσια λεία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν «τρυπώσει» τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου στη βίλα της. Και τότε είχαν μπει από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και είχαν αρπάξει ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Κάτοικοι και παραθεριστές διαμαρτύρονται διαρκώς για την πλημμελή αστυνόμευση, αφού συχνά σημειώνονται σοβαρά κρούσματα κλοπών και άλλα αδικήματα.

Το σπίτι στην περιοχή Χουλάκια είναι ο παράδεισός του

Από το 1998 αυτό το σπίτι είναι ο προσωπικός παράδεισος του Πάνου Ζήνα. Η βίλα του στην περιοχή Χουλάκια της Μυκόνου είναι ο χώρος όπου ο επιχειρηματίας όχι μόνο ξεκουράζεται από την καθημερινότητά του, αλλά κάνει κάθε χρόνο τα πιο glamorous πάρτι. Καλεσμένοι του, πολλά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς showbiz. Το εντυπωσιακό σπίτι ανοίγει συχνά, αλλά το καθιερωμένο ραντεβού ορίζεται συνήθως κάθε καλοκαίρι, στις 26 Ιουλίου, όταν και ο επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά του και θέλει να τα γιορτάζει όσο πιο έντονα μπορεί, με αγαπημένους φίλους του στο πλευρό του.
Ο Πάνος Ζήνας είναι πάντα άψογος οικοδεσπότης, αφού φροντίζει οι καλεσμένοι του να έχουν όλες τις ανέσεις, ώστε να περνούν υπέροχες μέρες και νύχτες.

Για υπέροχες στιγμές

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι η βίλα του θυμίζει πολυτελές ξενοδοχείο, αφού εκτός από πισίνα διαθέτει ξενώνες αλλά και οτιδήποτε χρειάζεται για να περάσει κάποιος υπέροχες στιγμές. Μάλιστα ο «Mr Cinema» έχει φιλοξενήσει και πρόσωπα από το εξωτερικό. Το φετινό καλοκαίρι από το εντυπωσιακό σπίτι του πέρασε η πρώην αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, Μόνικα Τζάκισιτς, η Κροάτισσα που ασχολείται με το modeling και… ειδικεύεται στις παρουσιάσεις μαγιό. Κατά τη διαμονή της μάλιστα η μελαχρινή καλλονή είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Ιnstagram από το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού του επιχειρηματία.

Σάσα Σταμάτη

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...