Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Η Στέλλα έγινε αγρότισσα!

Η Μπεζαντάκου παράτησε τα νυχτερινά κέντρα και ασχολείται με το μποστάνι της στο Λαγονήσι, καλλιεργώντας ζαρζαβατικά

Κάποτε ήθελε «τραλαλά» και δεχόταν βροχή τα γαρίφαλα στις πίστες όπου τραγουδούσε κάθε βράδυ το ομώνυμο σουξέ της. Σήμερα η Στέλλα Μπεζαντάκου απέχει συνειδητά από τα νυχτερινά κέντρα και φροντίζει να απολαμβάνει τις χαρές της μέρας. Μία από αυτές είναι και το μποστάνι με πάσης φύσεως λαχανικά που έχει φτιάξει η ίδια με πολύ μεράκι στο κτήμα του συντρόφου της στο Λαγονήσι. Τώρα το καλοκαίρι η γνωστή τραγουδίστρια περνάει εκεί τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και πηγαίνει σπάνια στο σπίτι της στη Γλυφάδα.
Μέσα σε μια έκταση δύο στρεμμάτων το ζευγάρι έχει χτίσει ένα μικρό, σχεδόν κουκλίστικο εξοχικό και απολαμβάνει την ησυχία της φύσης, ενώ παράλληλα βρίσκεται δυο βήματα από τη θάλασσα. Εκεί η Στέλλα βρήκε τον χώρο και τον χρόνο που χρειαζόταν για να ασχοληθεί με την καλλιέργεια των ζαρζαβατικών. Και τι δεν έχει φυτέψει; Από ντομάτες και πατάτες μέχρι κρεμμύδια, μελιτζάνες και κολοκύθια. Αλλωστε η ίδια προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και τα λαχανικά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από το μποστάνι της, οπότε ξέρει και ακριβώς τι τρώει.
Σχεδόν καθημερινά περνάει αρκετή ώρα στον κήπο του κτήματος. Σκαλίζει, ποτίζει και συλλέγει τους καρπούς των καλλιεργειών της, με τους οποίους μαγειρεύει στον αγαπημένο της νόστιμα φαγητά.

Διακοπή εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο κοντά μετά την ατυχία που είχε η Στέλλα με την εγκυμοσύνη της (σ.σ.: αναγκάστηκε να διακόψει την κύηση στον τρίτο μήνα, επειδή το έμβρυο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα) και σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι. Οι δυο τους ζουν βεβαίως ήδη σαν παντρεμένοι, αφού είναι μαζί περίπου πέντε χρόνια και δεν θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας μετά τον γάμο τους.

Μαζί τους στο κτήμα έχουν φυσικά και τα σκυλιά τους, έξι στον αριθμό. Ο Χρήστος είναι εκπαιδευτής και εκτροφέας Ροτβάιλερ και η Στέλλα, που λατρεύει τα ζώα, βρίσκει τη δουλειά του συναρπαστική και δεν χάνει ευκαιρία να τον παρακολουθεί εν δράσει. Οσο για τα νυχτερινά μαγαζιά; Δεν σκέφτεται να επιστρέψει, όχι για την ώρα τουλάχιστον. «Είχα μπουχτίσει από τη νύχτα. Προτιμώ να κάνω μια πιο ήσυχη ζωή, να απολαμβάνω την ημέρα και να έρχομαι σε επαφή με τη φύση που μου αρέσει πολύ» δήλωσε η ίδια στην «Espresso». Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι θα εγκαταλείψει το τραγούδι, το οποίο παραμένει μία από τις μεγάλες αγάπες της. Οπως μας είπε, θα ηχογραφήσει κάτι καινούργιο εν καιρώ, γιατί της το ζητούν οι fans της. Δεν βιάζεται όμως. Χαλαρά με το… τραλαλά!

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...