Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Βιντεοσκοπούσε τα βασανιστήρια των γονιών του!

Ο δικηγόρος του παιδοκτόνου υποστηρίζει πως θα ρίξει φως στα αίτια της απίστευτης δολοφονίας που έγινε στο Αστρος Κυνουρίας

Σε ένα βίντεο που πιθανότατα βρίσκεται στο σπίτι του 39χρονου γιου του, στο Περιστέρι, στηρίζει τις ελπίδες του να δικαιολογήσει τη δολοφονία του ο 75χρονος, που τον πυροβόλησε μόλις έφτασε στην οικία τους στο Αστρος Κυνουρίας. Οπως υποστήριξε, το υλικό που κατέγραψε ο γιος του το περασμένο Πάσχα περιλαμβάνει τον βασανισμό του ίδιου και της συζύγου του από αυτόν και αποδεικνύει ότι υπέφεραν στα χέρια του και γι’ αυτό αναγκάστηκε να τον σκοτώσει!

Ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του Αντώνης Μίγας, ο πρώην φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το Μεγάλο Σάββατο έφτασε στο σημείο να δέσει τους γονείς του και να τους χτυπήσει, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε όσα έκανε! Ο συνήγορος του 75χρονου ζήτησε να γίνει έρευνα στο σπίτι του θύματος για να βρεθεί το βίντεο που θα εξηγήσει γιατί ο ηλικιωμένος έγινε παιδοκτόνος ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο:
«Το οπτικό υλικό θα αποκαλύψει ότι οι γονείς ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα. Τα δέκα τελευταία χρόνια ο γιος χτυπούσε τη μητέρα και τον πατέρα του, τους απειλούσε και τους ζητούσε χρήματα. Είχε φτάσει μάλιστα να απειλεί ότι θα σκοτώσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, δηλαδή τα παιδιά των τριών αδελφών του, με τις οποίες είχε διακόψει κάθε επικοινωνία!» πρόσθεσε ο κ. Μίγας.
Εδώ και οκτώ χρόνια ο 75χρονος πατέρας είχε καταφύγει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας και είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα για την προστασία του ίδιου και της οικογένειάς του από τις βιαιοπραγίες του γιου του. Μάλιστα, το αίτημα είχε υποβληθεί εγγράφως και το συγκεκριμένο χαρτί θα κατατεθεί στον ανακριτή ως βασικό στοιχείο της υπερασπιστικής του γραμμής.

Οι οικογενειακές διαφορές που είχαν οι γονείς με τον γιο τους, που είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία και εργαζόταν ως υπάλληλος delivery στην Αθήνα, κορυφώθηκαν όταν ο 39χρονος άρχισε να απαιτεί να του γράψουν το σπίτι στο Αστρος Κυνουρίας, όπου συνέβη και το έγκλημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, διαπίστωσε ότι θα το κληρονομούσαν οι αδελφές του και από τότε οι καβγάδες με τους ηλικιωμένους γονείς του έγιναν πιο βίαιοι, με αποκορύφωμα τον βασανισμό τους το Πάσχα, που συνεχίστηκε με διαρκείς απειλές.
Ο πατέρας του θύματος, ο οποίος πήρε χθες νέα προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί αύριο, δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε που σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε με τρεις πυροβολισμούς τον 39χρονο γιο του. Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι νιώθει συγκλονισμένος και ανακουφισμένος! «Με τον κώδικα τιμής που ακολουθεί, νιώθει ότι έτσι έπρεπε να κάνει!» δήλωσε ο δικηγόρος του

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε και η 67χρονη σύζυγός του, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι τη στιγμή της δολοφονίας δεν βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε αυτό του αδελφού της και ότι έμαθε το βράδυ πως ο γιος της ήταν νεκρός.
Ο 71χρονος αδελφός του δράστη αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ τη Δευτέρα, όπως και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος, που αρνήθηκε την ανάμειξή του στην υπόθεση με τον ισχυρισμό ότι βρισκόταν με την οικογένειά του στο εξοχικό του στα Βέρβενα. Οπως ο είπε στον ανακριτή ο 53χρονος, ενεπλάκη από κακή απόδοση της κατάθεσης που έδωσε στην Ασφάλεια Τρίπολης ο 71χρονος, ο οποίος μιλά σπαστά ελληνικά επειδή ζει εδώ και 47 χρόνια στην Αυστραλία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...