Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Στις φλόγες η μισή Ελλάδα!

Η χθεσινή ημέρα ήταν αναμφίβολα η πιο δύσκολη του...

Η Κάλλας «γκουρού» μαμαδίστικης κουζίνας!

Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Αθήνας με την αύρα...

Ιπτάμενα μπουκάλια σε πανηγύρι με την Τσαμπά

Αντί να γλεντούν με τα τραγούδια της Γωγώς Τσαμπά,...

Η «Ράμπο» Κατερίνα Λάσπα!

Η καλογυμνασμένη σιλουέτα της που θυμίζει… αθλήτρια του bodybuilding

Ανέκαθεν διέθετε ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της εγχώριας showbiz. Τη βοήθησε βέβαια και η ενασχόλησή της με την ενόργανη γυμναστική σε παιδική και εφηβική ηλικία, ωστόσο η αγάπη της για το fitness τής έχει εξασφαλίσει μια καλογυμνασμένη σιλουέτα. Η φωτογραφία που ανέβασε όμως η Κατερίνα Λάσπα προχθές στο Ιnstagram μάς έκανε να απορήσουμε, γιατί αυτή η γυναίκα που είδαμε να ποζάρει με το ψεύτικο όπλο στα χέρια και τα παιχνίδια στο φόντο θα μπορούσε να είναι και η πρωταγωνίστρια του… «Εξολοθρευτή».

«Φίλε, κομμένες οι μαγκιές. Κέρδισα δύο αρκουδάκια» έγραψε ως σχόλιο η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία, την οποία έβγαλε σε κάποιο πάρκο ψυχαγωγίας, αφού δοκίμασε τις δυνάμεις της στη σκοποβολή. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως -και εγείρει απορίες- δεν είναι οι ικανότητές της στον… στόχο, αλλά τα υπερβολικά γυμνασμένα χέρια της. Οι δελτοειδείς, οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοί της θυμίζουν αθλήτρια του bodybuilding (κάτι που σχολίασαν και αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της), ενώ οι τραπεζοειδείς της έχουν «φουσκώσει» επικίνδυνα.
Βέβαια η Κατερίνα ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι λατρεύει τη γυμναστική, αφού ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να ακολουθεί το συνηθισμένο της πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ είχε πάρει μόνο οκτώ κιλά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...