Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Διαζύγιο» από το χθες και από το… Τoy Boy

Η Μαντόνα βγάζει στο σφυρί προσωπικά της αντικείμενα από το βίντεο του «Material Girl» και την «Εβίτα», ενώ χώρισε τον 26χρονο εραστή της

Με την ίδια ευκολία που αποχωρίζεται προσωπικά της αντικείμενα για δημοπρασίες φαίνεται ότι η Μαντόνα αποχωρίζεται και τα toy boys που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια την προσωπική της ζωή.
Προτού κλείσει τα 56 της χρόνια η «βασίλισσα της ποπ» επέλεξε να μείνει και πάλι χωρίς βασιλιά στο πλευρό της. Ο 26χρονος Τιμόρ Στέφενς έμαθε ενώ βρισκόταν μαζί της διακοπές στην Ευρώπη ότι ο χρόνος της δημοσιότητάς του έληξε. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Us Weekly», στις 11 Αυγούστου η Μαντόνα «ζήτησε ευγενικά από τον Τιμόρ να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει». Αυτό έγινε ενώ η παρέα βρισκόταν σε διακοπές. Ο Τιμόρ έφυγε για άγνωστο προορισμό και η Μαντόνα συνέχισε κανονικά το ταξίδι της στην Ιμπιζα μαζί με την υπόλοιπη παρέα και τα παιδιά της. «Η σχέση τους δεν ήταν ποτέ σοβαρή. Δεν ήταν ερωτευμένη» αναφέρει η ίδια πηγή. Αντίθετα, ο Τιμόρ πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του στην «Daily Mirror» έδειχνε να βλέπει ζεστά τη σχέση, λέγοντας ότι έτσι κι αλλιώς πάντα έβγαινε με μεγαλύτερες γυναίκες γιατί «τον μαθαίνουν πράγματα».

Ενα πράγμα που θα έμαθε, αν μη τι άλλο, τους μήνες που ήταν με τη Μαντόνα είναι η επιχειρηματική της δεινότητα. Αυτή τον ερχόμενο Νοέμβριο θα έχει τη μορφή δημοπρασίας, από την οποία εκτιμάται ότι θα συγκεντρωθούν πάνω από 109.000 δολάρια.
Κοστούμια αλλά και βραβεία είναι ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα που βγάζει στο σφυρί η Μαντόνα, στη μεγαλύτερη από τις δημοπρασίες που έχει κάνει έως σήμερα και η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s Auctions στο Μπέβερλι Χιλς στις 7 και 8 Νοεμβρίου.
Από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια που θα βγουν στο σφυρί είναι η φούξια -εμπνευσμένη από εκείνη της Μέριλιν Μονρόε- τουαλέτα που η Μαντόνα φόρεσε στο βίντεο του «Material Girl» (1985), η οποία αναμένεται να πιάσει από 20.000-40.000 δολάρια. Επίσης τρία βραχιόλια στρας που φόρεσε στο ίδιο βίντεο αναμένεται να φτάσουν τα 2.000-4.000 δολάρια, ενώ πάνω από 30 κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της για την ταινία «Εβίτα» (1996) αναμένεται να πουληθούν από 800-6.000 δολάρια. Ακόμη, θα δημοπρατηθούν πρόσφατα κομμάτια, όπως η λάτεξ μάσκα, το σέξι κορσεδάκι, τα γάντια, το σουτιέν και τα εσώρουχα που η Μαντόνα φόρεσε φέτος το καλοκαίρι σε φωτογράφιση του περιοδικού «V Magazine». Στο σφυρί βγάζει και πολλά βραβεία της, μεταξύ των οποίων το Billboard Music Video Award για το βιντεο «Music».

Κάτια Γιαπαλάκη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....