Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Πρέσβειρα» της Ελλάδας στο Λονδίνο

Η Βίκυ Μπουζούνη έφτιαξε site και προβάλλει τις δημιουργίες των σχεδιαστών μας στους Βρετανούς

Είναι γειτόνισσα με ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon παγκοσμίως, τη Σιένα Μίλερ, δεν γνωρίζουμε όμως αν έχει καταφέρει να τη… μυήσει στον κόσμο των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας. Η δημοσιογράφος Βίκυ Μπουζούνη, που την περασμένη σεζόν ήταν ανταποκρίτρια του «Πρωινού mou» στο Mega από το Λονδίνο, συνεχίζει τη δική της… μάχη ώστε οι Βρετανοί να μάθουν τους «δικούς μας» designers, και, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, πηγαίνει πολύ καλά. Η Βίκυ έχει δημιουργήσει ένα site μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να γνωρίσει τις δημιουργίες σχεδιαστών σε ρούχο και αξεσουάρ και να αγοράσει εκείνα που του αρέσουν.

Πρόσφατα έκανε τη δεύτερη φωτογράφιση, με νέα κομμάτια, και η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Λονδρέζους που πολλές φορές στέκονταν και την παρακολουθούσαν να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Rania Galianos. Χαρακτηριστικά σημεία της αγγλικής πρωτεύουσας πρωταγωνιστούν στο νέο photo shooting, όπως το Big Ben, η Trafalgar square, ακόμη και ο Τάμεσης, την παράσταση όμως κλέβουν οι δημιουργίες. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ρωτούσαν με ενδιαφέρον πληροφορίες για τα ρούχα που φορούσε η δραστήρια Ελληνίδα.

«Εχουμε εξαιρετικούς Ελληνες σχεδιαστές και προβάλλοντάς τους αισθάνομαι πως συνεισφέρω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας για να επανέλθει μέσα από αυτή τη βαθιά κρίση» λέει η Βίκυ στην «Espresso» και συνεχίζει: «Είναι χαρά και τιμή για μένα που από την πρώτη κιόλας στιγμή ανταποκρίθηκε ο κόσμος. Στόχος μου είναι να καταφέρουν οι Ελληνες δημιουργοί να διατηρήσουν τα μαγαζιά στη χώρα μας ανοιχτά, αυξάνοντας τα έσοδά τους από τις εξαγωγές».

Η δημοσιογράφος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα έχει προγραμματίσει να κάνει και νέα φωτογράφιση, αυτήν τη φορά στην πατρίδα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια, όπως και η πρώτη που είχε κάνει επί ελληνικού εδάφους. «Το site περιέχει τις καινούργιες κολεξιόν μόδας των Ελλήνων σχεδιαστών, από casual ρούχα μέχρι υψηλή ραπτική. Ακόμη μπορεί να βρει κανείς κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια και όλες τις τελευταίες εκπτώσεις και προσφορές».

Επόμενος στόχος της Βίκυς είναι να εξασφαλίσει ακόμη πιο οικονομικές σειρές ρούχων «ώστε οι Ελληνίδες και οι ξένες πελάτισσες να είναι πάντα μέσα στη μόδα», όπως επισημαίνει. Αλλωστε, από το πρώτο διάστημα που η ιστοσελίδα ανέβηκε στο διαδίκτυο η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από τους Αγγλους και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελα να μάθουν περισσότερα για τις δημιουργίες και τους designers.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...