Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρίτη 26/8/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες…

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, αλλά απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε από την αρχή. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητές σας με συνέπεια. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις σας απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και τα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν κινηματογραφικό έργο θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας, προκειμένου να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα σας διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...