Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μαν-όλα τα λεφτά στο κόκκινο!

Η Ρόμα δίνει 15.000.000 ετρώ και κάνει δικό της τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού

Αγκυρα από το µεγάλο λιµάνι σηκώνει ο Κώστας Μανωλάς! Ο Ολυµπιακός, µέχρι αργά χθες το βράδυ, βρισκόταν πολύ κοντά σε (χρυσή) συµφωνία µε τη Ρόµα για την παραχώρηση του διεθνούς αµυντικού! Κάτι που δεν διέψευδαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τόνιζαν ότι «οι συζητήσεις συνεχίζονται» και οι οριστικές εξελίξεις αναµένονται από ώρα σε ώρα.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι (από τους Ιταλούς) αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, και, αν ολοκληρωθεί το deal, ο 23χρονος στόπερ θα υπογράψει πενταετές συµβόλαιο µε ετήσιες αποδοχές περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

«Kουµπάρος» ο Τόρο

Ο τεχνικός της Ρόµα, Ρούντι Γκαρσία, πιστεύει εξάλλου πολύ στις δυνατότητές του και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μπενάτια (θα συνεχίσει στην Μπάγερν). Καθοριστικό ρόλο στον «γάµο» µεταξύ Ρόµα και Μανωλά φαίνεται πως παίζει ο Βασίλης Τοροσίδης. Σηµειώνεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν απορρίψει το Σαββατοκύριακο πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ των «τζιαλορόσι», οι οποίοι όµως επανήλθαν µε νέα, βελτιωµένη, προσφορά, αυξηµένη κατά ένα εκατ. ευρώ.
Ετσι, αν γίνει δεκτή η πρόταση, η µεταγραφή του Μανωλά θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην κορυφή παραµένει αυτή του Κώστα Μήτρογλου, µε 15,2 εκατ. ευρώ στη Φούλαµ, ενώ τρίτη στη λίστα θα υποχωρήσει εκείνη του Ανδρέα Σάµαρη στην Μπενφίκα, που κόστισε 10 εκατ. ευρώ.
Από κει και πέρα, ο Αλαν Πουλίδο παρουσιάστηκε χθες στην Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία του Μεξικού προκειµένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση µε την Τίγκρες. Η απόφαση αναµένεται εντός της ηµέρας. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλη λύση για την ενίσχυση της επίθεσης, περιµένοντας όµως και τον 23χρονο «κυνηγό», ο οποίος είναι διατεθειµένος να πάει το ζήτηµα µέχρι την Παγκόσµια Οµοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»

Σύµφωνα µε τους Ισπανούς, το θέµα του Βραζιλιάνου φορ της Βαλένθια, Ζόνας παραµένει ανοιχτό, ενώ σενάρια από την Τουρκία υποστήριζαν πως ο Λούκας Ποντόλσκι, που αποχωρεί από την Αρσεναλ, βρίσκεται στο µεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών.
Η τιµή πώλησης του παίκτη κυµαίνεται από 12,5 εκατ. έως 14 εκατ. ευρώ, ποσό που µοιάζει σχεδόν αδύνατο να δαπανήσουν για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του πειραϊ-
κού συλλόγου.
Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Σάµαρη, Σαντόµ (Παρί) και Ντιόπ (Λεβάντε) παραµένουν στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο έχουν προταθεί και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις µέσων, απ’ όλα τα ράφια, όπως των Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Βελόσο (Ντιναµό Κιέβου), Μπιά (Σεβίλλη), Οφόε (Μπριζ) και Τανάσε (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...