Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Μια γυναίκα φυγάδευσε τους ληστές

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, τους παρέλαβε με το μαύρο τζιπ από το φουσκωτό και διέφυγαν μαζί

«Αρωμα» γυναίκας φαίνεται να αναδίδεται από τη μεγάλη ληστεία στο Δίστομο, την οποία οι Αρχές συνδέουν με τις ένοπλες οργανώσεις που δρουν στη χώρα και συγκεκριμένα με το δίκτυο που είχε δημιουργήσει πριν από τη σύλληψή του ο «αντάρτης πόλης» Νίκος Μαζιώτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τη μεγάλη ληστεία με την εποπτεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φαίνεται να έχουν στα χέρια τους μια μαρτυρία για τον τρόπο διαφυγής των ληστών από την περιοχή του Κάτω Λουτρού Ξυλοκάστρου, μόλις δηλαδή είχαν βγάλει το 10μετρο φουσκωτό στη στεριά. Η μαρτυρία αυτή θέλει τους τρεις μεταμφιεσμένους οπλοφόρους να επιβιβάζονται σε ένα σκούρο αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το οποίο οδηγούσε πιθανότατα γυναίκα!
Ο μάρτυρας, ο οποίος βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου διενεργούν έρευνες στην κυριολεξία πόρτα πόρτα, φέρεται να είπε στους ανθρώπους του νόμου πως την ώρα που το φουσκωτό έβγαινε με ταχύτητα στην ακτή, ο ίδιος ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα και έκανε μπάνιο, σε σημείο που δεν ήταν δυνατόν να τον διακρίνουν οι δράστες.

Επειδή του προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι οι επιβάτες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο σκάφος, άρχισε να έχει τεταμένη την προσοχή του, με αποτέλεσμα να διακρίνει πως επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο, μάλλον τζιπ σκούρου χρώματος, το οποίο τού δόθηκε η εντύπωση πως οδηγούσε γυναίκα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα αυτή τη μαρτυρία, χωρίς βέβαια να αποκλείουν το λάθος από την πλευρά του αυτόπτη μάρτυρα.
Στο μεταξύ, ερευνητές των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που σάρωσαν σπιθαμή προς σπιθαμή με ειδικά μηχανήματα το 10μετρο φουσκωτό των δραστών, ανακάλυψαν ίχνη γενετικού υλικού, το οποίο ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί με αντίστοιχα δείγματα DNA που έχουν στο αρχείο τους και ανήκουν σε άτομα που έχουν απασχολήσει, είτε στο επίπεδο του κοινού ποινικού δικαίου είτε με τη συμμετοχή τους σε ένοπλες οργανώσεις.

Το γεγονός αυτό και με δεδομένο πως στο φουσκωτό επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία ήδη έχουν ταυτοποιηθεί, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως υπάρχει και τέταρτο άτομο, το οποίο δεν πήρε μέρος στο επιχειρησιακό σκέλος της ληστείας με την «οσμή» τρομοκρατίας, αλλά στις προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη διάπραξή της, δηλαδή στην κατόπτευση της τράπεζας στο Δίστομο και στις δοκιμές για τη διαφυγή των δραστών από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Στο μεταξύ, η ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Δίστομο «δείχνει» στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής τα άτομα που συμμετείχαν στην τελευταία τρομοκρατική ενέργεια του Επαναστατικού Αγώνα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής, όπου τίναξαν στον αέρα το κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά. Πλέον στην Αντιτρομοκρατική εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ένας από τους συμμετέχοντες στη ληστεία, συγκεκριμένα ο 33χρονος ποινικός, να είχε δώσει το «παρών» και έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...