Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Eurojackpot: Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ,...

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

Η Μπιγιονσέ «βασίλισσα» των βραβείων MTV

Πήρε δακρυσμένη από τα χέρια του Τζέι Ζι την τιμητική διάκριση και φιλήθηκαν τρυφερά

Γεμάτη συγκίνηση ήταν η φετινή τελετή απονομής των MTV Video Music Awards, με την Μπιγιονσέ να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η διάσημη σταρ απέσπασε τα περισσότερα βραβεία (τέσσερα τον αριθμό), ενώ εκμεταλλεύτηκε και τον μέγιστο χρόνο των 20 λεπτών που της δόθηκε επί σκηνής, ώστε να πραγματοποιήσει μια μίνι συναυλία εν ώρα prime time, αφού παρουσίασε σχεδόν όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατάφερε να κλείσει και τα στόματα όσων έσπευσαν να προδικάσουν το τέλος στον γάμο της με τον Τζέι Ζι, όταν δακρυσμένη παρέλαβε από τα χέρια του ίδιου αλλά και της μικρής κορούλας τους το τιμητικό βραβείο Vanguard. H «Queen B» δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις ο σύζυγός της της απένειμε το βραβείο και τη συνεχάρη με ένα τρυφερό φιλί, ενώ η 2,5 χρόνων Μπλου Αϊβι της είπε «Μπράβο, μαμά!». Λίγα λεπτά αργότερα, το κοινό δάκρυσε και πάλι όταν προβλήθηκε συγκινητικό αφιέρωμα στον πρόσφατα χαμένο ηθοποιό Ρόμπιν Γουίλιαμς, ενώ οι υπεύθυνοι της τελετής ζήτησαν να τηρηθεί κι ενός λεπτού σιγή για το 18χρονο θύμα στο Μισούρι.

Για δάκρυα ήταν και… το φόρεμα από αλυσίδες που επέλεξε να φορέσει η χυμώδης Αμπερ Ρόουζ, η οποία απέσπασε τον τίτλο της πιο «κακοντυμένης» της βραδιάς, ενώ -αντιθέτως- η σέξι Τζένιφερ Λόπεζ έκανε πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά με μια αποκαλυπτική αστραφτερή δημιουργία του οίκου Charbel Zoe. Ανάμεσα στις καρδιές ήταν και αυτή του πρώην της, Κάσπερ Σμαρτ, με τον οποίο εθεάθη να χαριεντίζεται πίσω από τις κάμερες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για αναθέρμανση του ειδυλλίου τους. Μιλώντας για ειδύλλια, η Αϊρλαντ Μπάλντουιν άδραξε την ευκαιρία να «επισημοποιήσει» τη σχέση της με την Εϊντζελ Χέιζ, καταφθάνοντας στο κόκκινο χαλί χεράκι χεράκι μαζί της.

Ο άστεγος της Σάιρους σκόρπισε συγκίνηση

ΔΑΚΡΥΑ στα μάτια του κοινού έφερε και η Μάιλι Σάιρους, η οποία σχολιάστηκε, επειδή εμφανίστηκε ιδιαίτερα… ντυμένη για τα δεδομένα της. Η νεαρή ποπ σταρ, που απέσπασε το βαρυσήμαντο βραβείο του Καλύτερου Βιντεοκλίπ της Χρονιάς για το «Wrecking Ball», αποφάσισε να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα φέτος, στέλνοντας έναν άστεγο άντρα να παραλάβει το βραβείο αντ’ αυτής. «Με λένε Τζέσι και παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων της Αμερικής που λιμοκτονούν, αισθάνονται χαμένοι και φοβούνται για τη ζωή τους. Το γνωρίζω, επειδή είμαι ένας από αυτούς. Μπορεί να είμαι αόρατος για εσάς στους δρόμους, αλλά έχω κι εγώ πολλά ίδια όνειρα με εσάς» δήλωσε ο 22χρονος άντρας από το Ορεγκον, ο οποίος αποκάλυψε την πρωτοβουλία της εμφανώς συγκινημένης ποπ σταρ να στηρίξει το κέντρο αστέγων My Friend’s Place στο Λος Αντζελες, «την πόλη με τον μεγαλύτερο πληθυσμό νεαρών αστέγων στην Αμερική», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...