Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η απίθανη τηλεοπτική πρόταση στη Ζέτα Μακρυπούλια

«Λευκή επιταγή» από το ETV για να παρουσιάσει τα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς 2015»

Βάλε εσύ όσα μηδενικά θες! Αυτή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάληξη της επαγγελματικής συζήτησης που είχε μέσω τηλεφώνου η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ολα αυτά λίγες μέρες πριν από τη σύλληψη του τραγουδιστή για την εμπλοκή του στην υπόθεση της κόκκινης Ferrari, οοποίος -όπως φαίνεται- δεν θα ξεμπλέξει σύντομα με τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές.

Η περιζήτητη ηθοποιός και παρουσιάστρια λοιπόν, προτού πονοκεφαλιάσει με όλα αυτά, συνομίλησε με βασικό στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού ETV και άκουσε τη δελεαστική πρότασή του για μια πρόσκαιρη συνεργασία, που σκοπό έχει την αξιοποίηση της λάμψης της. Γη και ύδωρ τής δίνει το ψυχαγωγικό κανάλι, που έχει συγκεντρώσει στους κόλπους του ονόματα όπως η Χριστίνα Λαμπίρη, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και ίσως και η Ελεονώρα Μελέτη, προκειμένου να τη «δεσμεύσει» για μια γκλάμουρους βραδιά.

Συγκεκριμένα, το ETV θέλει να ανανεώσει τον θεσμό των καλλιστείων και να πάρει τη σκυτάλη του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς 2015» από τον ΑΝΤ1, που λόγω οικονομικής στενότητας έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη αυτήν την τηλεοπτική υπερπαραγωγή. Η απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου να δώσει τέλος στην τηλεοπτική κάλυψη των καλλιστείων είχε φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της μόδας και μάλιστα τα τελευταία χρόνια η χώρα μας εκπροσωπείται από κορίτσια που στέλνονται με απευθείας ανάθεση από ατομικές πρωτοβουλίες.

«Απαίτηση»

Ανθρωποι που εμπλέκονται άμεσα με τη βιομηχανία της ομορφιάς «απαίτησαν» σε συναντήσεις τους με στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς την άμεση αναβίωση του διαγωνισμού, με σκοπό τη δημιουργία νέων ινδαλμάτων-μοντέλων, που θα δώσουν ώθηση στην ελληνική βιομηχανία ομορφιάς, στη showbiz και στα έντυπα μόδας.

Το EΤV, στο πλαίσιο του νέου ξεκινήματός του στον τηλεοπτικό χώρο και ειδικά σε αυτόν της ψυχαγωγίας, αποφάσισε να οργανώσει με κάθε επισημότητα τα καλλιστεία. Το πρόσωπο το οποίο θέλησε ο σταθμός να πληρώσει, όσα και αν ζητούσε γι’ αυτή τη λαμπερή βραδιά, αφού οι υπεύθυνοι φέρεται να της είπαν πως θα της έδιναν «λευκή επιταγή» πάνω στην οποία θα έγραφε η ίδια την αμοιβή που θα ήθελε, ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει τεράστιο γκελ στο κοινό. Η ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαρίστησε θερμά το κανάλι, αλλά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της αρνήθηκε την άκρως δελεαστική πρόταση που θα απέφερε στον τραπεζικό λογαριασμό της ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό. Το ΕΤV, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει στα μίντια και να διεκδικήσει το δικό του κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα, ανακατεύοντας παράλληλα την τράπουλα της τηλεθέασης.

Πλούσια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και η φετινή χρονιά

r43r243r234r 1

ΠΑΝΤΩΣ, αν η Ζέτα Μακρυπούλια αποδεχόταν την πρόταση του ΕTV, θα έπρεπε να αρχίσει επειγόντως τις… βιταμίνες, αφού και η φετινή χρονιά θα είναι πλούσια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καταρχάς, έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με το Μega και θα παρουσιάσει το μουσικό talent show «Rising star», το οποίο θα προβληθεί τον Ιανουάριο, ως αντίπαλο δέος του «The Voice» στον ΑΝΤ1. 

Παράλληλα, ως ηθοποιός που είναι, η Ζέτα θα αρχίσει το φθινόπωρο πρόβες για τη φιλόδοξη θεατρική παράσταση «Ωραία μου κυρία» μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία θα σηκώσει την αυλαία της την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου. Το ίδιο διάστημα, ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηγιάννης θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» με τη Νάντια Κοντογεώργη, την αγαπημένη Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι».

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...