Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με «χρυσά» κουφέτα!

Γόνοι ισχυρών οικογενειών ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τον Σεπτέμβριο και κάθε μελλόνυμφος στην εκκλησία με δόξα και τιμή. Αυτό ισχύει και για τους γόνους ισχυρών οικογενειών, οι οποίοι, αφού ασχολήθηκαν το καλοκαίρι με τις λεπτομέρειες του γάμου τους εν μέσω μπάνιων και ηλιοθεραπείας, μετρούν πλέον αντίστροφα για το «Ησαΐα, χόρευε»!
d34t3t45
Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Κόκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου θα ενωθούν εις σάρκαν μίαν στις Σπέτσες (επισημοποιώντας το φλογερό love story τους) ενώπιον Θεού και καλεσμένων, με τις οικογένειες των «χρυσών» τέκνων να κρατούν χαμηλούς τόνους για το ευτυχές γεγονός, το οποίο θα έχει πάντως έντονο κοσμικό ενδιαφέρον! Οι κρατήσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» για τη διαμονή κάποιων προσκεκλημένων, το οποίο στη διάρκεια της εβδομάδας των γαμήλιων προετοιμασιών θα διατίθεται αποκλειστικά για τους φίλους του ζευγαριού, έχουν γίνει εδώ και καιρό, ενώ τα cocktail parties με πρωταγωνιστές τις νεανικές παρέες του ζευγαριού αναμένεται να κλέψουν την παράσταση. Ανάμεσα στα ονόματα που φιγουράρουν στη μεγάλη λίστα των καλεσμένων ξεχωρίζουν αυτά των Λιβανίου, Προκοπίου και Οικονόμου. Την επιμέλεια και τις λεπτομέρειες των προετοιμασιών είχε αναλάβει όλο αυτό το χρονικό διάστημα η μητέρα της Αταλάντης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία ξεχωρίζει, εκτός από το υψηλό γούστο της, και για την έντονη φιλανθρωπική δράση της.

Να θυμίσουμε ότι το love story του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου προέκυψε μέσα από κοινές παρέες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα, όπως συνηθίζεται σε γόνους ισχυρών οικογενειών, απέφευγαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις για να μη δουν τα ονόματά τους να φιγουράρουν σε ρεπορτάζ εφημερίδων. Η Αταλάντη είναι κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου, μιας από τις πλέον κραταιές εφοπλιστικές οικογένειες του τόπου μας. Ακολουθώντας τη νοοτροπία των προγόνων της, ήταν ένα κορίτσι που σπάνια φωτογραφιζόταν σε κοσμικά events, όπως άλλωστε και η υπόλοιπη οικογένειά της. Στο Κολλέγιο οι συμμαθητές της τη θυμούνται ως ένα όμορφο κορίτσι που κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους!

Στην Πάτμο
5 2
Ακόμη ένας γάμος έρχεται να προστεθεί στο κάδρο των μυστηρίων του Σεπτεμβρίου. Στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, ο Mr Coca-Cola Χάρης Δαυίδ και η Λάνα Ντιμπιέρ θα ανέβουν σε λίγες μέρες (παρουσία 200 καλεσμένων) τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα γαμήλια γλέντια να κρατούν τρεις ολόκληρες ημέρες. Τη διοργάνωση του μυστηρίου, που θα τελεστεί στη Χώρα του ιερού νησιού, και το γαμήλιο πάρτι είχε αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό η Φαίη Βαλλίδη (είναι εξπέρ στη διοργάνωση glam εκδηλώσεων), η οποία είναι οικογενειακή φίλη του γαμπρού και είχε υπό την εποπτεία της και τον γάμο του αδελφού του Αναστάση Δαυίδ.
8 0
Το ειδύλλιο του Χάρη Δαυίδ και της Λάνα Ντιμπιέρ άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια και επισημοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες στους φωτισμένους κήπους της οικίας του Τούρκου πρεσβευτή στην Ελλάδα Kerim Uras, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού δείπνου για τους σκοπούς του σωματείου MDA Ελλάς, που φροντίζει τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις και του οποίου «ψυχή» και αντιπρόεδρος είναι η κυρία Καίτη Δαυίδ. Εκεί ο Χάρης Δαυίδ, πρωτότοκος γιος του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, παρουσία των γονιών του και της αδελφής του Νίκολα Πινέδο – Δαυίδ εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα και μάλιστα φωτογραφήθηκε (είναι γνωστό ότι ο σοβαρός επιχειρηματίας αποφεύγει με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα) με τη σύντροφό του μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.

Ο Mr Coca-Cola, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του άλλο έναν γάμο, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γλυκιά Γαλλίδα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, και πλέον απομένουν λίγες ημέρες για να δώσουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης.

Ησαΐα, χόρευε στη «Βίλα Καίτη»
f43rfq344rt
Τον χορό του Ησαΐα θα χορέψει στις 6 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», και ο Γιάννης Κορωνιάς (τέκνο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Vodafone Γιώργου Κορωνιά και της πρώην συζύγου του Χριστίνας Αγγελοπούλου) με τη Χλόη Λασκαρίδη, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Λασκαρίδη. Ο γάμος των δύο νέων θα γίνει στο πατρικό σπίτι της Χλόης στην Εκάλη (την επονομαζόμενη «Βίλα Καίτη»), ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει υπέρλαμπρη δεξίωση, με τον κήπο της βίλας να είναι στολισμένος όπως αρμόζει στην περίσταση για να υποδεχτεί τους καλεσμένους (από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο) των δύο ισχυρών οικογενειών. Ο Γιάννης Κορωνιάς και η Χλόη Λασκαρίδη (η οποία ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα της) είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και εκτός από την αγάπη τους για τα ταξίδια, τους ενώνει και η αγάπη τους για τα ζώα. Μάλιστα το ζευγάρι ανεβάζει αρκετά συχνά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα σκυλάκια του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...