Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα ξύλινα παπιγιόν της Καρδίτσας

Τα εκκεντρικά αξεσουάρ του Σταμάτη Νελιδάκη και της Ερμίνας Κεχαγιά έχουν εξελιχθεί σε νέο fashion trend

Σε νέο fashion trend εξελίσσονται για τους Καρδιτσιώτες τα… ξύλινα παπιγιόν! Τα εκκεντρικά αξεσουάρ που απευθύνονται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο αγοραστικό κοινό -ενώ έχουν αποκτήσει και λιλιπούτειους φαν- αποτελούν μία διαφορετική πρόταση για τις πρωινές και βραδινές εξόδους. Εξάλλου, πέρα από το κολάρο του πουκαμίσου όπου συνηθίζεται να φοριούνται, μπορούν να τοποθετηθούν στα μαλλιά ως κοκαλάκι, σε μπλούζες, σορτς, τσάντες και φούστες.
24r243r34r 3 0Ο Σταμάτης Νελιδάκης και η Ερμίνα Κεχαγιά είναι το ζευγάρι που διαθέτει τα διαφορετικά παπιγιόν στο 27 Wooden Accessories, το μαγαζί που άνοιξαν στην όμορφη θεσσαλική πόλη. Ο 33χρονος και η 25χρονη είναι πρόθυμοι να ακούσουν την ιδέα του πελάτη και να του σχεδιάσουν το παπιγιόν που εκείνος έχει φανταστεί, χρησιμοποιώντας ξύλα δρυός και μεράντι και «στολίζοντάς» τα με πολύχρωμα υφάσματα.
24r243r34r 4 0Οπως είπε στην «Espresso» ο κ. Νελιδάκης, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου έζησε έως τα 19 του, έπειτα μετακόμισε στην Καρδίτσα όπου σπούδασε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε σε εργοστάσιο με ξυλοκατασκευές. «Εμεινα στην πρωτεύουσα μέχρι το 2009, οπότε αποφάσισα να γυρίσω στην Καρδίτσα, όπου γνώρισα τυχαία τη σύζυγό μου Ερμίνα Κεχαγιά. Γνωριστήκαμε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2012, στα γενέθλιά μου, και παντρευτήκαμε τρεις μήνες μετά, στις 27 Δεκεμβρίου! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το όνομα του μαγαζιού με τα ξύλινα παπιγιόν που λέγεται 27 Wooden Accessories. Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο ανοίξαμε αρχικά το μαγαζί Little Fabrica, με το σκεπτικό ότι θα διαθέτει διάφορα αντικείμενα από ξύλο τα οποία θα φτιάχναμε εμείς. Ομως εκείνο τον καιρό κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και εμπλουτίστηκε με ρούχα, γυναικεία κατά κύριο λόγο, ελληνικών εταιριών μόνο. Σιγά σιγά μου ήρθε η ιδέα για τα ξύλινα παπιγιόν, αφού ό,τι βλέπω το συνδυάζω με ξύλο, οπότε ανοίξαμε ακριβώς δίπλα το 27 Wooden Accessories. Εχει ξύλινα παπιγιόν και μανικετόκουμπα και μέσα στον χειμώνα θα υπάρχουν σκουλαρίκια, βραχιόλια και καρφίτσες».

Ο κ. Νελιδάκης ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο να ανοίξει κάποιος επιχείριση στην επαρχία, όταν μάλιστα δεν είναι από εκεί: «Υπάρχει το κλασικό “τίνος είσαι εσύ;” Εμείς, λοιπόν, δεν είμαστε κανενός, ωστόσο γρήγορα γίναμε ένα με τους ντόπιους».
24r243r34r 1Ο 33χρονος τελευταία αναζητεί νέα υλικά, όπως ξύλα από καρυδιά και παλίσανδρο (μαύρο ξύλο με κόκκινα νερά). Η κυρία Κεχαγιά αναφέρει ότι οι περισσότεροι πελάτες τους έμαθαν για την επιχείρηση μέσω των social media και παραγγέλνουν με αντικαταβολή, χωρίς έξοδα αποστολής. Αυτήν την περίοδο το ζευγάρι προετοιμάζει ξύλινες… μπομπονιέρες για μία βάφτιση!
f4f34qf34r 

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...