Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δίνει τη λουξ «μπέμπα» για τις κούκλες!

Με αγγελία που κάνει θραύση στο web έβαλε πωλητήριο στην πολυτελή BMW για να ζήσει τον έρωτα με δύο γυναίκες

Εχουν δει πολλά ευτράπελα τα μάτια μας σε αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων, αλλά αγγελία όπως αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ημέρες σε δημοφιλή ιστοσελίδα αγοροπωλησίας μηχανοκίνητων και αναδίδει… kinky άρωμα, σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί! Ενας νεαρός και ερωτοχτυπημένος άντρας, ο Αναστάσης, πουλάει την πολυτελή διθέσια BΜW του, όχι επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, την ακριβή συντήρηση, τους φόρους και τη βενζίνη, αλλά προκειμένου -όπως υποστηρίζει- να μπορέσει να αγοράσει ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τα… ερωτικά πάθη του. Και αυτά δεν είναι άλλα από δύο πανέμορφα κορίτσια, τα οποία συζούν εδώ και λίγο καιρό μαζί του και μοιράζονται τα πάντα!
rt423rt43tr 1Ο Αναστάσης ζει το όνειρό του στην αγκαλιά των δύο γυναικών και κατά συνέπεια δεν… χωράει πλέον στη Z4, με αποτέλεσμα να μην τη χρειάζεται! «Το πουλάω για να ζήσω το όνειρο κάθε άντρα, να είμαι μαζί με δύο γυναίκες ταυτόχρονα!» αναφέρει. Ετσι, τι να κάνει ο άνθρωπος; Με πόνο ψυχής περιγράφει τη συγκινητική ιστορία του και βγάζει το αυτοκίνητό του προς πώληση, αντί του ποσού των 11.000 ευρώ (τιμή συζητήσιμη). Μάλιστα στην αγγελία που έχει αναρτηθεί από τις 29 Αυγούστου στο σάιτ car.gr και έχει ήδη χιλιάδες κλικαρίσματα, υπάρχουν και δεκάδες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο παρουσιάζουν και πλένουν οι δύο αγαπημένες του, φορώντας μόνο τα… απαραίτητα.
rt423rt43tr 4Βέβαια, η αγγελία γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κι ελκυστική για τους υποψήφιους αγοραστές, καθώς ο Αναστάσης προσφέρει -υπό προϋποθέσεις- μία εβδομάδα με τα κορίτσια του. Πώς; «Οποιος μου βρει άλλο τέτοιο “πολεμικό όπλο” εντελώς ατρακάριστο και με περισσότερα έξτρα στην Ελλάδα, του κάνω δώρο όλο το αμάξι ή του δίνω για μία εβδομάδα και τα δύο κορίτσια μου» λέει ο Αναστάσης, που δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις. Αρκετοί όμως φαίνεται πως δεν σεβάστηκαν και πολύ την επιθυμία του, καθώς -όπως λέει ο ίδιος- από εκείνη την ημέρα που έβαλε την αγγελία έχει χάσει τον ύπνο του, καθώς το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά ούτε λεπτό από ενδιαφερόμενους τόσο για την «μπέμπα» του όσο -κυρίως- για τις δύο καλλίγραμμες κοπέλες.
rt423rt43tr 3Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ίδιος εξιστορεί με γλαφυρό τρόπο πώς γνώρισε την Τατιάνα και τη Ρεγγίνα. Εως τότε ζούσε ήρεμα με τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους στο σπίτι τους και μάλιστα σκέφτονταν σύντομα να έβαζαν μπροστά και για μωρό. Στις αρχές Ιουλίου όμως, ενώ επέστρεφαν νύχτα με πλοίο από τη Σαντορίνη, όπου είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές, η ζωή του άλλαξε. Οπως λέει, βγήκε για να κάνει ένα τσιγάρο και άφησε τη γυναίκα του στην καμπίνα να κοιμάται. Στο κατάστρωμα όμως, όπως υποστηρίζει, τον πλησίασε μία από τις γυναίκες για να του ζητήσει αναπτήρα. Και λίγο αργότερα του γνώρισε και τη φίλη της. Ολοι μαζί πέρασαν ευχάριστα μέχρι το πλοίο να δέσει στον Πειραιά. Και όταν τελικά έφτασε, ο κάθε κατεργάρης πήγε στον… πάγκο του.
rt423rt43tr 5Ομως, όχι για πολύ. Ο Αναστάσης δεν άντεξε μακριά από τα δύο κορίτσια. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο εγκατέλειψε γυναίκα και σκυλί προκειμένου να ακολουθήσει τους έρωτές του! Στην αγγελία πάντως έχει και υστερόγραφο: «Να παίρνουν τηλέφωνο όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το σιδερένιο εργαλείο και όχι για τα άλλα εργαλεία…» σημειώνει!

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....