Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Η πιο γλυκιά «εξωγήινη» στην Αθήνα!

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Melia Kreiling σύστησε στο κοινό την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία»

Πήρε το ποπκόρν της, φωτογραφήθηκε, καλωσόρισε το κοινό που βρέθηκε στο Σινέ Φλοίσβος για την προχθεσινή ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία» και εντυπωσίασε με την ομορφιά και την απλότητά της. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Melia Kreiling, η οποία συμμετέχει στο νέο φιλμ της Marvel ενσαρκώνοντας τη φούξια εξωγήινη Bereet (μικρός μεν ρόλος, εντυπωσιακός δε) ντύθηκε απλά και παρακολούθησε στο θερινό σινεμά του Παλαιού Φαλήρου το blockbuster που θα αρχίσει να προβάλλεται από αύριο στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο είναι ήδη η μεγαλύτερη φετινή επιτυχία του διεθνούς box office, με περισσότερα από 550.000.000 δολάρια εισπράξεις, ενώ και το σάουντρακ «κατέκτησε» τα μουσικά charts στην Αμερική.
4523r2r124 1Φορώντας μαύρη στράπλες, ολόσωμη φόρμα, που έδινε την αίσθηση του φορέματος, η πανέμορφη Melia προτού μπει στην αίθουσα φωτογραφήθηκε στα ειδικά σταντ που είχαν στηθεί, πήρε το ποπκόρν της και μετά καλωσόρισε το κοινό, τονίζοντας ότι θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την ταινία στην Ελλάδα. Ακόμη μίλησε για τη συμμετοχή της στην υπερπαραγωγή της Marvel και μετέφερε ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έστειλε την αγάπη του στους Ελληνες κινηματογραφόφιλους.
4523r2r124 4Στην εξαιρετική αυτή βραδιά με υπόκρουση τη μουσική της ταινίας, τρεις χορευτές παρουσίασαν ένα χορευτικό σε στιλ 70s και 80s, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν ειδικά φτιαγμένα για τη βραδιά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους ήρωες.

Οσο για τη Melia; Εκλεψε την παράσταση με την ομορφιά και την απλότητά της, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε κάθε κινηματογραφική ή τηλεοπτική εμφάνισή της. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στη Γενεύη, μεγάλωσε στην Ελλάδα, ενώ πλέον έχει ως επαγγελματική βάση της το Λονδίνο, έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή «Βοργίες», στην οποία ενσάρκωνε την Μπιάνκα, στο πλευρό του Τζέρεμι Αϊρονς, ενώ στη σειρά «Βίβλος» (στην οποία αφηγητής ήταν ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο «Ιησούς» στο μεγαλειώδες «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι) είχε τον ρόλο της Βηθεσδά. Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Ρούπερτ Εβερετ στο βρετανικής παραγωγής σίριαλ «The other wife».

4523r2r124 3
Η κουμπάρα το καλοκαίρι στη Μύκονο με σούπερ μίνι
4523r2r124 5
Η Melia Kreiling είχε έρθει και νωρίτερα το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Τότε είχε άλλο… έργο να επιτελέσει, εκείνο της κουμπάρας, αφού πάντρεψε την πολύ καλή της φίλη και κόρη της Μάρας Μεϊμαρίδη, Μάγκι. 

Η νεαρή φιλόλογος και η όμορφη ηθοποιός διατηρούν στενές σχέσεις και όταν η μέλλουσα νύφη τής ζήτησε να είναι εκείνη που θα την παντρέψει με τον αγαπημένο της γιατρό Δημήτρη Καλογιαννίδη, η Melia δέχτηκε με χαρά. Το μυστήριο είχε τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, ένα από τα πλέον ειδυλλιακά εκκλησάκια της Μυκόνου, και η κουμπάρα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το μίνι φόρεμά της, αλλά και με το εντυπωσιακό στεφάνι από γυψοφύλλη που φορούσε στα μαλλιά της.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...