Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Στον «Αστέρα» ο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Κόλιν Φάρελ έκανε διακοπές στη Βουλιαγμένη και τρελάθηκε με τη θάλασσα και τις σαλάτες

Ζει ο… Μέγας Αλέξανδρος; Οχι μόνο ζει, αλλά απολαμβάνει και τα μπάνια του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο γοητευτικός Κόλιν Φάρελ (που έχει υποδυθεί τον μεγάλο Ελληνα στρατηλάτη στον κινηματογράφο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ολιβερ Στόουν, έχοντας στο πλευρό του ως Ρωξάνη τη Ροζάριο Ντόσον αλλά και την Αντζελίνα Τζολί, που υποδύθηκε τη μητέρα του Ολυμπιάδα) βρέθηκε στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο σέξι Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα του, έμεινε στο γνωστό θέρετρο της Βουλιαγμένης έχοντας παρέα μια από τις αδερφές του (πιθανώς την Κλοντίν, η οποία είναι μάλιστα και η προσωπική βοηθός του), την personal trainer του, αλλά και τον σωματοφύλακά του. Ο τελευταίος φρόντιζε να κρατάει μακριά όλους όσοι θέλησαν να πλησιάσουν τον αστέρα του Χόλιγουντ. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος ήταν εκείνος που τον κάλεσε στην Ελλάδα. Οι δυο άνδρες, άλλωστε, συνεργάζονται στην τελευταία ταινία του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη με τίτλο “The lobster”. Μοναδική ευκαιρία ωστόσο είχαν οι θαυμαστές του να πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του όταν -έτσι ξαφνικά- εμφανίστηκε σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο Παλαιό Φάληρο και πήρε το παγωμένο ρόφημά του.
r423rf34tr43 1Οπως μάθαμε, ο πρωταγωνιστής του «Alexander» λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα θέλησε να γευτεί την ιαπωνική κουζίνα του πασίγνωστου εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης και τότε ήταν που αποφάσισε να μείνει στο συγκεκριμένο θέρετρο. Πάντως, κατά τη διαμονή του φρόντισε να μείνει «εντός προγράμματος», αφού αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να γυμνάζεται (όπως μάθαμε, του αρέσει πολύ το τρέξιμο). Για τα γεύματά του προτιμούσε πολλές σαλάτες, ενώ έπινε άφθονο νερό.

Επίσης επιδόθηκε σε πολύωρο κολύμπι, αφού ξετρελάθηκε με την παραλία και τη θάλασσα, ενώ έκανε ανενόχλητος και την ηλιοθεραπεία του. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος, κυρίως από τις κυρίες που βρίσκονταν στις διπλανές ξαπλώστρες, αφού είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ποθητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μάλιστα ανάμεσα στις φημολογούμενες «κατακτήσεις» του περιλαμβάνονται τόσο οι συμπρωταγωνίστριές του στο έπος του Στόουν, Τζολί και Ντόσον, όσο και οι Ελ Μακ Φέρσον και Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο ίδιος είναι μπαμπάς του 11χρονου James, τον οποίο απέκτησε με το μοντέλο Kim Bordenave, από την οποία χώρισε μετά τη γέννηση του γιου τους (δεν υπήρξαν παντρεμένοι).

Εκτός από τον Φάρελ στη νέα ταινία του Λάνθιμου πρωταγωνιστούν η Ρέιτσελ Βάις και η Λέα Σεϊντού, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2015.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...