Τρισδιάστατες μαγικές δημιουργίες πάνω στον καμβά

Ο ζωγράφος Γκουστάβο Σίλβα Νουνιές κατάφερε να βρει τον τρόπο για να γίνεται ένα με τα απίστευτα έργα του!

Η φαντασία και η πραγματικότητα γίνονται ένα στα μαγικά χέρια του Γκουστάβο Σίλβα Νουνιές. Είναι ζωγράφος με τρομερή έφεση στο να κάνει έργα που να μοιάζουν τρισδιάστατα! Μία από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές του είναι τα έργα του που απεικονίζουν κοπέλες και άνδρες να κολυμπούν! Οι αντανακλάσεις και το παιχνίδισμα του φωτός πάνω στον καμβά είναι τόσο αληθινά που αφήνουν την εντύπωση σε όποιον το κοιτά ότι, αν απλώσει το χέρι στον πίνακα, θα βραχεί!

Ο καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε παίρνοντας τέτοιες πόζες που να τον κάνουν να γίνεται ένα με το έργο του! Σε κάποια φωτογραφία φαίνεται σαν να είναι έτοιμος να βουτήξει στην πισίνα στην αγκαλιά μιας «ζωγραφισμένης» κοπέλας! Σε άλλη είναι σαν να κάνει τις τελευταίες πινελιές στο πρόσωπο της κοπέλας αυτής!

Εντυπωσιακό και άκρως ρεαλιστικό είναι και το στιγμιότυπο όπου ο Γκουστάβο Σίλβα Νουνιές μοιάζει να αρπάζει το χέρι ενός άνδρα που βυθίζεται στο νερό! Παίζοντας με τις δημιουργίες του αλλά και με τον φωτογραφικό φακό, ο μάγος με το πινέλο του σε άλλη φωτογραφία προσποιείται ότι κρύβει το πρόσωπό του για να μη βραχεί από τα νερά, καθώς ο πίνακας απεικονίζει έναν άνδρα που κάνει βουτιά και πιτσιλάει τα πάντα γύρω του.

Σε άλλη, πάλι, ο νεαρός ζωγράφος στέκεται πάνω από τον πίνακα και κοιτάζει το κορμί μιας γυναίκας που αναδύεται. Ο καμβάς στον οποίο είναι ζωγραφισμένα όλα αυτά είναι επίπεδος. Μεγάλα κομμάτια από ύφασμα τεντωμένο με δύο διαστάσεις. Υψος και πλάτος. Κι όμως, το ζωγραφικό αποτέλεσμα δίνει και την εντύπωση του βάθους.

Η αίσθηση που έχεις όταν κοιτάζεις αυτά τα έργα είναι ότι υπάρχει και τρίτη διάσταση και ότι είναι πέρα ως πέρα υπαρκτή. Η αληθοφάνεια σε όλο το μεγαλείο της! Μια οφθαλμαπάτη φτιαγμένη με απίστευτη μαεστρία από τον Γκουστάβο Σίλβα Νουνιές!

Εκπληκτική δουλειά που δικαιολογεί απόλυτα το γιατί ο ζωγράφος από τη Βαλέντσια της Βενεζουέλας είναι τόσο δημοφιλής στο διαδίκτυο. Μέσα σε ώρες από τη στιγμή που τα έργα αυτά βγήκαν στο internet, ο νεαρός καλλιτέχνης απέκτησε 62.000 followers στο Instagram.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ