Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παρασκευή 05/9/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δεν σας αρέσει, χωρίς καβγάδες. Βασική αρχή στη ζωή σας πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Εχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει καταβάλει και κάνει τη ζωή σας δύσκολη. Ενας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα είναι να μάθετε να μην μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, ειδικά στα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να μην το παρακάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων και για τη μελλοντική καταξίωσή σας. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε μια ισορροπία σε σχέση με τον φιλικό σας περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές. Αφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές.

ΛΕΩΝ: Διαχωρίστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί μολονότι το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο, αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούργια πρόσωπα. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Αποχωριστείτε για λίγο τον ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση, γιατί πρέπει να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως τον σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείτε να απολογείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε να βγουν προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς θα εκτιμήσει στον χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας ο σύντροφός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δεν σας αρέσει, χωρίς καβγάδες. Βασική αρχή στη ζωή σας πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό με τον σύντροφό σας ολοκληρωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ετσι θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...