Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Σχεδιάστρια μόδας με τόλμη & γοητεία

Η τηλεοπτική Μπρουκ Λόγκαν από τη θρυλική σαπουνόπερα λανσάρει στο internet συλλογή από καφτάνια

Από πετυχημένη χημικός στη θρυλική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία» έγινε σχεδιάστρια μόδας, με την πρώτη συλλογή της με καφτάνια να σπάει όλα τα ρεκόρ των διαδικτυακών πωλήσεων, αφού φαν της απ’ όλο τον κόσμο βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσουν ολόκληρη
την πολυτελή συλλογή! Για την προώθηση μάλιστα των ρούχων της η… Μπρουκ Λόγκαν, κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ, φόρεσε τις δημιουργίες της και φωτογραφήθηκε ως μοντέλο, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά, η γοητεία και η τόλμη δεν έχουν ηλικία.

Η συλλογή φέρει ολόκληρη την υπογραφή της πανέμορφης ηθοποιού, ενώ υπάρχει μέσα στη διαδικτυακή σελίδα katherinekellylangkaftans.com. Εκεί οι φαν της έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φωτογραφικό υλικό, με την 53χρονη Κάθριν να δείχνει πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά.

Με τρία παιδιά

Με κορμί που κόβει την ανάσα, αν σκεφτεί κάποιος πως είναι μητέρα τριών παιδιών (ενώ έχει υιοθετήσει και άλλο ένα) και με πρόσωπο ελάχιστα αλλοιωμένο από το πέρασμα των χρόνων, η «άτακτη» Μπρουκ αποδεικνύει πως δεν ήταν τυχαία επιλογή των σεναριογράφων του σίριαλ, οι οποίοι την επέλεξαν τη δεκαετία του ’80 προκειμένου να υποδυθεί τη γυναίκα-σκάνδαλο και πειρασμό που στο πέρασμα των χρόνων «μάγεψε» όλους τους άνδρες της σειράς. Στη σελίδα υπάρχει επίσης και βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης, με την ηθοποιό -άλλοτε αμακιγιάριστη και άλλοτε βαμμένη- να απολαμβάνει την κάθε στιγμή χαμογελώντας και πειράζοντας το έμπειρο συνεργείο.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ λάτρεψε τα καφτάνια από τα πρώτα κιόλας χρόνια του πετυχημένου σίριαλ «Τόλμη και γοητεία», όταν σε ηλικία 25 ετών τότε οι ενδυματολόγοι την ήθελαν σε τρυφερές στιγμές με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρον Μος, ο οποίος υποδυόταν τον γοητευτικό Ριτζ, να εμφανίζεται μπροστά του φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα ή μαγιό σεταρισμένα πάντα με διάφανα αξεσουάρ. Από τότε έως και σήμερα, που εξακολουθεί να γυρίζεται στην Αμερική η σειρά, η Μπρουκ έχει φορέσει αμέτρητα καφτάνια άλλων σχεδιαστών, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Ακόμη και σε πετυχημένες στιγμές της ζωής της, όταν κλήθηκε να παραλάβει πολλά από τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί, εκείνη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα τέτοιου τύπου ρούχο από πανάκριβο ύφασμα και πάντα κεντημένο με πολύτιμους λίθους ή Swarovski. Η επιλογή της αυτή, σε συνδυασμό με την πολυετή αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου παρουσιάζεται το σίριαλ, την ώθησε στο να δημιουργήσει μια δική της σειρά με καφτάνια.

Τα καφτάνια by Katherine Kelly Lang απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών κι αυτό διότι η σχεδιάστρια δημιούργησε μια πλούσια συλλογή με κοντά και μακριά αέρινα φορέματα για όλους τους σωματότυπους. Τα υφάσματα και τα χρώματα που επέλεξε είναι μοντέρνα και ταυτόχρονα κλασικά, ώστε να μη φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Μέσα από τη συλλογή της η ηθοποιός αποδεικνύει σε όλες τις γυναίκες πως το σέξι δεν είναι πάντα το αποκαλυπτικό, αφού ένα στιλάτο και καλοραμμένο ρούχο, ακόμη και φαρδύ, μπορεί να αναδείξει τέλεια το γυναικείο σώμα.

Αυτό φαίνεται και μέσα από τη δική της φωτογράφιση, με την ίδια να είναι εξίσου σέξι κι εντυπωσιακή, είτε επιλέγοντας ένα διάφανο καφτάνι φορώντας από μέσα μόνο το μαύρο μπικίνι μαγιό της είτε ένα πιο μακρύ με κολάν ή τζιν παντελόνι.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...