Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάββατο 06/9/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σας σάς αμφισβητεί, υιοθετήστε πιο διπλωματική συμπεριφορά. Θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αρχίστε να βλέπετε τις πολύπλοκες στιγμές στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Αντίστοιχη στάση κρατήστε και σε θέματα που αφορούν την εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούργια προοπτική με κοινούς στόχους. Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας αν λειτουργήσετε μεθοδικά.

ΛΕΩΝ: Καιρός να προχωρήσετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Από το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σάς ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας δημιουργήσουν μόνο προβλήματα. Μην προκαλείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε σωστή διαχείριση των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας. Ετσι θα μειώσετε το άγχος σας και θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία, έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...