Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Xατζής και J.Lo στο ίδιο… πλατό

Ποιοι έκλεψαν την παράσταση στο νέο τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1.

Στο «σ’ έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω» ποντάρει ο ΑΝΤ1 με το νέο σόου «Your Face Sounds Familiar» που αποτελεί τη τηλεοπτική πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου για τα βράδια της Κυριακής, με γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz να υποδύονται μεγάλους Ελληνες αλλά και ξένους αστέρες.

Οσον αφορά τις κριτικές που απέσπασε το σόου, οι απόψεις διίστανται. Παρ’ όλα αυτά το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα έκοψε μεν πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, αν και δεν κατάφερε να τινάξει τα νούμερα στον αέρα, αφού δεν έφερε τα αναμενόμενα για πρεμιέρα ποσοστά. Μπορεί λοιπόν το «YFSF» να επικράτησε στη μάχη της τηλεθέασης και να υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, όμως σημείωσε μόνο 34,2% στο γενικό σύνολο και 35,8 στο νεανικό κοινό.

529888a2Το πρώτο επεισόδιο άρχισε με τους χορευτές επί σκηνής να εκτελούν μια «εισαγωγική χορογραφία» και αμέσως μετά τα φώτα έπεσαν στην παρουσιάστρια του σόου Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ανέλαβε να δώσει παλμό στο κοινό. Αν και αρκετά αγχωμένη, η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ζωντανού προγράμματος και όσο περνούσε η ώρα γινόταν ακόμη καλύτερη αποκαλύπτοντας τον πραγματικό, εξωστρεφή της χαρακτήρα.

Οι κριτές Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γεράσιμος Γεννατάς έλαβαν τις θέσεις τους, αφού πρώτα παρουσιάστηκαν ως Εντίθ Πιαφ, Γιώργος Ζαμπέτας, Ζωή Λάσκαρη και Φρέντυ Μέρκιουρι αντίστοιχα. Ποδαρικό έκανε η Κρυσταλλία ως άλλη Τζένιφερ Λόπεζ και οι κριτικές που απέσπασε ήταν κολακευτικές, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για το πόσο καλά κατάφερε να μιμηθεί τη Λατίνα σεξοβόμβα. Τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος για τις ανάγκες του νέου show του ANT1 μεταμορφώθηκε στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού τραγουδώντας το «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», ωστόσο η κριτική από την Μπέσσυ Μάλφα ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.

Η Θωμαή Απέργη μιμήθηκε τη γνωστή τραγουδίστρια Sade και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή με λευκή, μακριά φούστα και τοπάκι, και τραγούδησε ξυπόλυτη. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εμφανίστηκε ως Γιάννης Γιοκαρίνης, η Αντα Λιβιτσάνου ως Μπόνι Τάιλερ, ο Νίκος Γκάνος ως Τζορτζ Μάικλ και η Σύλβια Δεληκούρα ως Ραφαέλα Καρά.

Ο Κρατερός Κατσούλης, ιδιαίτερα άνετος, κατάφερε να υποδυθεί τον Στράτο Διονυσίου, ενώ η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου τον παρακολουθούσε συγκινημένη από τις θέσεις του κοινού. Η Μαντώ δεν δυσκολεύτηκε να μιμηθεί την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο Θανάσης Αλευράς κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία ως Κώστας Χατζής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το παιχνίδι δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει κάθε εβδομάδα να γίνονται όλο και καλύτεροι για να συγκεντρώσουν τη καλύτερη βαθμολογία, ενώ τα χρήματα που θα κερδίσει ο πρώτος θα δοθούν σε ίδρυμα της δικής τους επιλογής.

Ολα τα φώτα στην Μπεκατώρου

Εντυπωσιακή ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με στενό, μακρύ, ροδί φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ αποκάλυπτε τη λεπτή σαν δαχτυλίδι μέση της. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά, με ένα ελαφρύ σπάσιμο, ενώ τον λαιμό της κοσμούσε ένα περίτεχνο κολιέ που ομολογουμένως φόρτωνε λίγο την εικόνα της, ωστόσο μέχρι και η ίδια απόρησε με το πόσο όμορφη ήταν, αφού σχολίασε «τελικά ωραία είμαι» και φυσικά απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ηταν η πρώτη φορά που η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίαζε live σόου -το «Master chef junior» ήταν μαγνητοσκοπημένο- και τελικά τα κατάφερε καλά, αφού παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε «ξένα τηλεοπτικά ύδατα», μπόρεσε να… κολυμπήσει και μάλιστα στα βαθιά. Με το γνωστό της μπρίο, ήταν άμεση και χαλαρή κάνοντας τους τηλεθεατές να αισθανθούν οικεία μαζί της. Αλλωστε μπορεί η Μαρία να γνωρίζει επιτυχία, ωστόσο ξέρει ότι αυτό που την κάνει τόσο δημοφιλή είναι η απλότητα και η αμεσότητά της.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....