Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Και άλλα πρόσωπα στο διπλό φονικό!

Ο δικηγόρος Κώστας Μαργέλης υποστηρίζει πως έχει στοιχεία για την υπόθεση της Μάνης

Την πιθανότητα εμπλοκής ακόμη και δύο επιπλέον νεαρών στη διπλή δολοφονία των bodybuilders τον Αύγουστο στη δυτική Μάνη ζητεί από τις αστυνομικές Αρχές να διερευνήσουν ο Κώστας Μαργέλης που ανέλαβε συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του 26χρονου Κώστα Σγούρου, μαζί με τον Πέτρο Μαντούβαλο!

Ο δικηγόρος υποστηρίζει πως έχει στη διάθεσή του ακλόνητα στοιχεία που αποκαλύπτουν τη συμμετοχή τρίτου προσώπου, ενός νεαρού από την περιοχή του Κάμπου Αβίας, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, γνώριζε νωρίτερα ότι οι δύο 18χρονοι δράστες είχαν προμελετήσει το έγκλημα και είχαν καταστρώσει σχέδιο. Μάλιστα προχωρά ένα βήμα πιο μακριά αφήνοντας υπόνοιες ότι στην προσπάθεια συγκάλυψης του διπλού φονικού από τους δράστες συμμετείχε και τέταρτο άτομο!

Νέα έρευνα

Το αίτημα να διερευνηθούν οι υπολογιστές των δραστών έγινε δεκτό από τις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές. Αντρες της Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν νέα έρευνα στα σπίτια των δύο νεαρών στην Καλαμάτα και στον Κάμπο Αβίας, και κατέσχεσαν τους υπολογιστές που εξετάζονται στα εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν περιέχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι οι 18χρονοι έδρασαν προμελετημένα.

Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί, θα ανατραπεί πλήρως η υπόθεση, καθώς ως τώρα η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η διαφορά του ενός 18χρονου από τον Κάμπο με τον 26χρονο Κώστα Σγούρο σχετικά με την αγοραπωλησία αναβολικών, αξίας 800 ευρώ. Μάλιστα, όταν ο κ Μαργέλης είχε αναλάβει την υπόθεση, είχε δηλώσει: «Ενήργησαν βάσει προαποφασισμένου σχεδίου, έκλεισαν στα θύματά τους ραντεβού θανάτου σε ερημική τοποθεσία με μοναδικό σκοπό να τους δολοφονήσουν με τρόπο που δείχνει επαγγελματισμό και ψυχραιμία. Αυτός που πυροβόλησε ήταν άριστος γνώστης των όπλων, είχε μανία με τη σκοποβολή και αναρτούσε στο διαδίκτυο σχόλια για την ευθυβολία και την αποτελεσματικότητά του…»

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διερεύνηση των κινητών των δύο νεαρών, που σκοπό έχει να εξακριβωθεί ποιες κλήσεις έγιναν πριν και μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα στις 17, 18 και 19 Αυγούστου. Οι συγγενείς του 26χρονου Σγούρου έχουν ζητήσει να ερευνηθεί η κλοπή 500 ευρώ που είχε στο τσαντάκι του ο Σγούρος και εκτιμούν ότι αφού δεν βρέθηκαν, προφανώς έχουν αφαιρεθεί από τους δράστες. Χθες κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανακρίτρια Καλαμάτας και η οικογένεια του δεύτερου θύματος, του 25χρονου στρατιωτικού Γιάννη Κομμάτη, με δικηγόρο από τη Σάμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...