Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Φρίκη στα χέρια των ληστών

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα

Για 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν συμπαθέστατο γέροντα, γνωστό σε όλη τη Χαλκίδα, που έχει βυθιστεί στη θλίψη από την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας! Το βράδυ της Κυριακής ο 83χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης βρισκόταν σε κοντινή καφετέρια, όπου παρακολούθησε με φίλους τον αγώνα της εθνικής ομάδας στο μπάσκετ απέναντι στη Σερβία και γύρω στις 9.20 επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με την 94χρονη κατάκοιτη ξαδέρφη του.

Οι δύο κακοποιοί, που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, κατάφεραν να παραβιάσουν την κύρια πόρτα της εισόδου και αιφνιδίασαν τον 83χρονο, τον οποίο χτύπησαν, φίμωσαν και έδεσαν χειροπόδαρα. Μάλιστα έδεσαν και την κατάκοιτη υπερήλικη πριν αρχίσουν να ψάχνουν το σπίτι αναζητώντας μετρητά και κοσμήματα. Μη μπορώντας να βρουν κάτι, γύρισαν στο υπνοδωμάτιο όπου είχαν αφήσει τα θύματά τους και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο αλύπητα προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έκρυβε αυτά που ζητούσαν.

Ομως ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή από τα δυνατά χτυπήματα και το σοκ, και πέθανε στα χέρια των ληστών, μπροστά στα μάτια της ανήμπορης γριούλας! Ωστόσο οι δράστες κάθε άλλο παρά πτοήθηκαν και εξακολούθησαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού. Οταν πια βρήκαν 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες, έφυγαν.

Αμέσως η 94χρονη άρχισε να ουρλιάζει κλαίγοντας γοερά από το σοκ και τους πόνους και σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι, όμως ήταν πολύ αργά για τον ξάδερφό της, ο οποίος είχε αφήσει αβοήθητος την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας που έφτασαν στο σπίτι στις 10.30 το βράδυ βρήκαν το πτώμα του άντρα και δίπλα του την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαποί. Δεν αποκλείουν όμως κανένα ενδεχόμενο και στρέφουν τις έρευνές τους προς όλες τις κατευθύνσεις

Το κατσαριδάκι και το… παρατσούκλι
r34r234t4rwtq 5
Ο 83χρονος ήταν αγαπητός σε όλους τους κατοίκους, οι οποίοι τον αποκαλούσαν «Ζαβό», επίθετο που κάθε άλλο παρά προσβλητικό ήταν, μια και με αυτόν τον τρόπο περιέγραφαν την καλοπροαίρετη «τρέλα» του. Εξάλλου και ο ίδιος αποδεχόταν αυτό το παρατσούκλι, αφού στο πίσω μέρος του τρίκυκλου με το οποίο κυκλοφορούσε έγραφε: «Φίλε, πρόσεχε το κατσαριδάκι. Ζαβός».

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...