Εσβησε κεράκια ο Σεφερλής

Η τούρτα γενεθλίων που έκοψε στο Κολωνάκι με τις ευχές για το νέο τηλεοπτικό του ξεκίνημα

Λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του «Πρωινού mou» στο Mega έσβησε κεράκια! Ο Μάρκος Σεφερλής είχε προχθές τα γενέθλια του -έκλεισε τα 46- και το γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου έχοντας πλάι του, εκτός από τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά και τον γιο τους Χάρη, φίλους και συνεργάτες.

Ο ηθοποιός, αν και είχε κανονίσει ο ίδιος το δείπνο, δεν μπορούσε να φανταστεί την έκπληξη που τον περίμενε. Εκτός από την τούρτα που είχε παραγγείλει εκείνος, η Χριστίνα Παππά, που ανήκει στους ιδιοκτήτες του restaurant, είχε δώσει παραγγελία για ακόμη μία, η οποία είχε πάνω ένα τεράστιο «Μ» (το αρχικό του ονόματός του), σημειολογικού χαρακτήρα. «Mega, Morning, Markos» έγραφε δίπλα στο αρχικό γράμμα και έδωσε το έναυσμα σε όλους να του ευχηθούν όχι μόνο για τα γενέθλιά του αλλά και για το νέο τηλεοπτικό του ξεκίνημα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος και φέτος θα βρίσκεται στην ομάδα του πρωινού του καναλιού της Mεσογείων, όπως και ο Χρήστος Νέζος, που επίσης έδωσε το «παρών» στο πάρτι. Από τη γιορτινή μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η Στέλλα Καλή, με την οποία ο Μάρκος υπήρξε τηλεοπτικό ζευγάρι στο «Just the 2 of us». Μάλιστα οι δυο τους έριξαν κι έναν… χορό κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια, με πρώτη και καλύτερη την τραγουδίστρια.

Τεριάννα Παππά 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...