Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέμπτη 11/9/2014

ΛΕΩΝ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν. Με ρεαλισμό στα προσωπικά θέματα θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα προκειμένου να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική και επικερδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες.

ΛΕΩΝ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα.

Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, ώστε οι συνεργάτες σας να γίνουν καλοπροαίρετοι και ευγενικοί μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να είστε πειστικοί. Προσέξτε πώς θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι γενικά καλή, παρόλο που δεν θα λείψουν ούτε το άγχος ούτε η κατανάλωση δυνάμεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι λόγοι θα διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και την αισθητική σας αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...