Πέμπτη 11/9/2014

ΛΕΩΝ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν. Με ρεαλισμό στα προσωπικά θέματα θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα προκειμένου να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική και επικερδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες.

ΛΕΩΝ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα.

Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, ώστε οι συνεργάτες σας να γίνουν καλοπροαίρετοι και ευγενικοί μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να είστε πειστικοί. Προσέξτε πώς θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι γενικά καλή, παρόλο που δεν θα λείψουν ούτε το άγχος ούτε η κατανάλωση δυνάμεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι λόγοι θα διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και την αισθητική σας αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ