Μάθημα σεξ σε παιδιά από τη hot Μις Βέλγιο

Νέα εκπομπή από βρετανικό κανάλι με πρώην εστεμμένη

ΚΑΤΙ σαν ριάλιτι με αντικείμενο τη διδασκαλία του σεξ στα σχολεία θα αρχίσει να προβάλλεται από το βρετανικό Channel 4. Παρουσιάστρια είναι η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Κέντλε Λίκενς. Η εστεμμένη Μις Βέλγιο, που έχει σπουδάσει θεραπεύτρια σε θέματα που έχουν σχέση με τη σεξουαλική συμπεριφορά και είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, ξεκινάει την εκπομπή απευθυνόμενη κυρίως σε εφήβους αλλά και σε άτομα νεότερα, ακόμα και κάτω των 10 ετών. Η γνώμη της για τη σεξουαλική αγωγή που έχουν τα παιδιά στη Βρετανία είναι ότι έχουν αργήσει πολύ να διδαχτούν τι σημαίνει σωστή σεξουαλική συμπεριφορά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Θεωρεί μάλιστα ότι οι έφηβοι είναι, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, παραπληροφορημένοι για το πώς πρέπει να φέρονται και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που πολλοί ντρέπονται να τα εκφράσουν.

Η εκπομπή της, που ουσιαστικά θα είναι επισκέψεις της σε σχολεία, όπου μπροστά στην κάμερα θα τίθενται ερωτήματα που απασχολούν τα νέα παιδιά, πιστεύει ότι θα δώσει πολλές απαντήσεις σε ζητήματα γύρω από τη σεξουαλική ζωή των εφήβων. «Sex in Class», δηλαδή «Το σεξ στην τάξη» θα είναι ο τίτλος της εκπομπής. Ο επικεφαλής του Channel 4 Λίαμ Χάμφρεϊ θεωρεί την ιδέα φοβερή αλλά και δύσκολη.

«Η Κέντλε Λίκενς έχει έναν ιδανικό τρόπο να αγγίζει θέματα σεξουαλικής αγωγής και να μιλάει γι’ αυτά χωρίς να παρεξηγείται. Οπως, για παράδειγμα, το πώς να μιλήσεις σε ένα 10χρονο για τον αυνανισμό! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Θέλει γνώσεις και μια σοβαρή προσέγγιση του θέματος» λέει ο Λίαμ Χάμφρεϊ, που πιστεύει ότι η εκπομπή αυτή θα σαρώσει.

Μαίρη Κοντολούρη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ