Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Ενας έρωτας από το παρελθόν «μπερδεύει» τους συμμαθητές

Αρχισαν τα γυρίσματα και τα πειράγματα των ηθοποιών έδωσαν ζωή στα στούντιο της Finos

Τα ιστορικά στούντιο της Finos Film γέμισαν πάλι με φωνές και ζωή, αφού άνοιξαν τις πόρτες τους για τη φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές». Τα πλατό όπου κάποτε έμπαιναν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη και οι άλλες μεγάλες ντίβες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου υποδέχτηκαν τους ηθοποιούς του κωμικού σίριαλ που θα δούμε από τον Οκτώβριο στις οθόνες μας.

Η σειρά βασίζεται στην αργεντίνικη παραγωγή «Graduados» και φέρει την υπογραφή της Βίκυς Αλεξοπούλου στο σενάριο και του Βασίλη Θωμόπουλου στη σκηνοθεσία. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μάριος Αθανασίου, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Τα πειράγματα στο πλατό έδιναν κι έπαιρναν, κυρίως από τους δύο… ροκ τύπους της παρέας, τον Μάριο Αθανασίου και τον Μιχάλη Μαρίνο, οι οποίοι, αφού φόρεσαν τις περούκες τους και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το γύρισμά τους, αποφάσισαν να το διασκεδάσουν λιγάκι. Ο Βασίλης Θωμόπουλος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και περίμενε να δει το αποτέλεσμα, αν και παρακολουθούσε τα πάντα μέσω του μόνιτορ.

Η ιστορία ξεκινά πριν από περίπου 20 χρόνια. Ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), το κορίτσι του η Μαριλένα (Μαριάννα Τουμασάτου), ο Γρηγόρης (Μιχάλης Μαρίνος) και η Βάλια αποτελούν την πιο δημοφιλή παρέα του σχολείου. Αντίθετα, ο Ανδρέας (Μάριος Αθανασίου) και οι κολλητοί του φίλοι Κρίστυ και Λευτέρης είναι τα ροκάκια της τάξης. Ενα μοιραίο βράδυ η Μαριλένα πιάνει στην ντίσκο τον Παύλο να ερωτοτροπεί με άλλη κοπέλα και φεύγει κλαίγοντας. Τότε συναντά τον Ανδρέα, που είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της κι έρχονται πιο κοντά. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Μαριλένα και ο Παύλος είναι παντρεμένοι και έχουν έναν 19χρονο γιο, τον Αρη. Εκείνος δουλεύει στην εταιρία σκυλοτροφών του πεθερού του (Δημήτρης Μαυρόπουλος), ο οποίος δεν τον χωνεύει καθόλου, καθώς είναι ωραιοπαθής και τσιλημπουρδίζει με την Τατιάνα (Νικολέττα Καρρά), μια κοπέλα που δουλεύει μαζί τους. Μάλιστα προωθεί για διάδοχό του στην εταιρία τον εγγονό του, τον Αρη.

Ο Ανδρέας, από την άλλη, παραμένει αντισυμβατικός, αποφεύγει τις ευθύνες και μένει με τους γονείς του, τον θρησκευόμενο πατέρα του Ισίδωρο και τη μάνα του την Ντίνα, που του γκρινιάζει γιατί δεν της έχει κάνει ένα εγγόνι. Εργάζεται ως εκπαιδευτής σκύλων, ενώ είναι ακόμη φίλος με την Κρίστυ και τον Λευτέρη. Μια τυχαία συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. Οι εραστές της μιας νύχτας συναντιούνται ξανά και η υποψία της Μαριλένας έρχεται ξανά στο μυαλό της. Ο γιος της είναι παιδί του Παύλου ή του Ανδρέα;

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...