Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η ντρίμπλα της Τατιάνας στην Ελένη

Θέλει να είναι «Μία» και μοναδική στην τηλεθέαση και γι’ αυτό με μία… ντρίπλα της τελευταίας στιγμής, βγαίνει στον αέρα μία εβδομάδα νωρίτερα από τη μεγάλη αντίπαλό της Ελένη Μενεγάκη…

Θέλει να είναι «Μία» και μοναδική στην τηλεθέαση και γι’ αυτό με μία… ντρίπλα της τελευταίας στιγμής, βγαίνει στον αέρα μία εβδομάδα νωρίτερα από τη μεγάλη αντίπαλό της Ελένη Μενεγάκη, επεκτείνοντας παράλληλα τη διάρκεια της εκπομπής της κατά μία ώρα! Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε στο φουλ τις μηχανές και θα προλάβει να βγει στον αέρα -και μάλιστα με πολύ καυτό θέμα- πριν από την «ωραία Ελένη», που θα κάνει την έναρξη της εκπομπής της στις 29 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή «Μία» κάνει τελικά πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 του μήνα και θα προβάλλεται από τις 13.00 έως τις 16.00. Μια ώρα παραπάνω από την Ελένη, με αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεμετρήσεων να… χάνεται λίγο η μπάλα, γιατί τα μεγέθη δεν θα είναι και τόσο συγκρίσιμα.

Στο τρέιλερ, πάντως, η Τατιάνα εμφανίστηκε ως άλλη κουκλίτσα με τα ροζ! Η παρουσιάστρια μάλλον άντλησε την έμπνευση για το τρέιλερ της νέας εκπομπήςτης από το αντίστοιχο ενός προγράμματος μόδας στο κανάλι Vogue. Σύμφωνα με αυτό, ένας διάσημος που βρίσκεται σπίτι του δέχεται 73 ερωτήσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά και καλείται να τις απαντήσει. Το έχει κάνει μοναδικά και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή μας ως Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the city», για τον συγκεκριμένο σταθμό.

Η «Τάτι», όμως, δεν επέλεξε το σπίτι της για το γύρισμα, αλλά ένα πανέμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και εκείνη το ζήλεψε… με την καλή έννοια.

Για ένα τρέιλερ 30 δευτερολέπτων η παρουσιάστρια έδωσε τρεις ώρες από την καθημερινότητά της και δέχτηκε να της κάνουν δεκάδες ερωτήσεις, κάτι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις της.

Η Τατιάνα, μετά τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, εκτός από τη Μενεγάκη θα ανταγωνίζεται τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή τους «Αυτά είναι» (που ξεκινά οσονούπω), αλλά και για πολύ λίγο το μαγκαζίνο του Alpha «Ολα παίζουν» με τους Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου και Αλέκα Καμηλά, που θα παίρνει τη σκυτάλη από την «Ελένη».

sfr54ty54 1 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...