Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο άγνωστος «γιος» στο πλάι της Μαίρης Χρονοπούλου!

Ο Θωμάς Χούντας είναι ο φύλακας-άγγελος της ηθοποιού που έχει προβλήματα υγείας

«Ηθελα πάντα να έχω έναν γιο και ο Θωμάς είναι το παιδί που δεν έκανα. Μάλιστα, σκέφτομαι να τον υιοθετήσω». Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει στην «Espresso», για πρώτη φορά δημόσια, για τη σχέση της με τον άγνωστο στον πολύ κόσμο «γιο» της Θωμά Χούντα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της και είναι ο φύλακας-άγγελός της. Πρόκειται για έναν 37χρονο γοητευτικό άντρα, ηθοποιό στο επάγγελμα, που σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της αγαπημένης πρωταγωνίστριας της έσωσε της ζωή, όπως εξομολογείται η ίδια.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Χρονοπούλου πήγε στην κηδεία του φίλου και γείτονά της στην Παιανία Αντώνη Βαρδή. Την ανακαλύψαμε… κρυμμένη στους πίσω τάφους του νεκροταφείου (ήθελε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας), πάνω σε μια σεζλόνγκ -τύπου… ανάκλιντρο- την οποία έσπρωχνε ο Θωμάς Χούντας μαζί με άλλες δύο γυναίκες.

Αγάπη και σεβασμός

Μιλάμε για ένα σκηνικό που παραπέμπει στη διάσημη Mεξικάνα ζωγράφο Φρίντα Κάλο, η οποία χρησιμοποιούσε περίπου τον ίδιο τρόπο μεταφοράς στις δημόσιες εμφανίσεις της μετά το ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι.

«Πονάω, υποφέρω. Τώρα ούτε με το καροτσάκι δεν μπορώ να μετακινηθώ» μας είπε η ίδια και μας σύστησε τον νέο άντρα, που σήκωνε το μεγαλύτερο βάρος αυτής της πρωτότυπης μεταφοράς. Ηταν ο Θωμάς Χούντας, ο οποίος με κάθε κίνησή του απέναντί της δεν έκρυβε τη μεγάλη αγάπη και τον σεβασμό του για τη σπουδαία ηθοποιό, που φέτος διανύει το 81ο έτος της ηλικίας της.

«Του χρωστάω πάρα πολλά. Ακόμη και αν το είχα γεννήσει αυτό το παιδί, που και αυτό δεν προκύπτει γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουμε είναι… εγγόνι μου, δεν θα νοιαζόταν τόσο πολύ για μένα. Ο Θωμάς είναι τόσο δοτικός, βρίσκεται δίπλα μου, στην αρρώστια μου, στα προβλήματά μου, στις δυστυχίες μου, σε όλα» τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία πολύ ευγενικά μας προσκάλεσε στο σπίτι της στην Παιανία για να τα πούμε από κοντά.

Λίγες μέρες μετά, στο ζεστό και φιλόξενο αρχοντικό της θρυλικής πρωταγωνίστριας, στα ψηλά της Παιανίας με την απέραντη θέα, η ατμόσφαιρα γίνεται περισσότερο αποκαλυπτική. «Πριν από περίπου δύο χρόνια με κάλεσε ο Μάκης Δελαπόρτας να πάω σε μια παράστασή του και, επειδή δεν μπορώ να μετακινηθώ, έστειλε τον Θωμά που μένει στην ίδια περιοχή, να με πάρει και να με πάει. Από τότε ξεκίνησε μεταξύ μας μια φιλία. Το περασμένο φθινόπωρο, όταν ήμουν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σοβαρά προβλήματα, μου έσωσε δύο φορές τη ζωή. Κυριολεκτώ!

»Οι ιατρικές γνώσεις που έχει τον έκαναν να αντιληφθεί ότι δεν ήμουν καλά λίγες ώρες έπειτα από μια εγχείρηση και ξεσήκωσε τον κόσμο, με αποτέλεσμα να γίνουν τα δέοντα και να σωθώ» δηλώνει η Μαίρη. Ο Θωμάς μάς εξηγεί στη συνέχεια ότι ο εφημερεύων γιατρός του νοσοκομείου δεν αντιλήφθηκε ότι παρουσίαζε συμπτώματα πνευμονικού οιδήματος. «Κλήθηκε στο νοσοκομείο η γιατρός που τη χειρούργησε για να την ξαναβάλει στο χειρουργείο.

»Μετά τη δεύτερη εγχείρηση εντός δωδεκαώρου, κινδύνεψε ξανά από δύσπνοια, σε σημείο ασφυξίας αυτή τη φορά, αλλά ευτυχώς και αυτό το πρόβλημα ξεπεράστηκε».

Το δείπνο μιας αρχόντισσας στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι της
r34f34tr34t 3
ΚΑΤΑ τη διάρκεια του δείπνου μας στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, την ώρα που παρατηρούσαμε την πολύ προσεγμένη διακόσμηση του σπιτιού (κυριαρχούν τα αμέτρητα βιβλία, πάνω σε ξύλινα δοκάρια-ράφια στους κατάλευκους τοίχους) η Λαμάρα από τη Γεωργία, η οποία εδώ και 13 χρόνια είναι η βοηθός της σε όλα, σέρβιρε τα πιάτα για το λουκούλλειο δείπνο που μας έχει ετοιμάσει: Το απεριτίφ, η σαλάτα, το κυρίως πιάτο (γαρίδες με ζυμαρικά, για την ετοιμασία των οποίων είχε βάλει το χέρι του και ο Θωμάς που, όπως μάθαμε, μαγειρεύει καλά), τα τυριά με λίγα λιπαρά, το γλυκό, το λικέρ και ο καφές και, βέβαια, ένα υπέροχο κρασί και χειροποίητο ψωμί ζέας. 

Ολα σερβιρίστηκαν με τη σειρά τους, έτσι όπως ταιριάζει στο σπίτι μιας οικοδέσποινας – μεγάλης σταρ σε «χρυσές εποχές» της εγχώριας showbiz. Ενώ ο Θωμάς Χούντας μας σέρβιρε, η Μαίρη Χρονοπούλου μιλούσε για εκείνον. «Ηθελα πάντα να είχα έναν γιο. Ο Θωμάς είναι το παιδί που δεν έκανα. Μου στέκεται σαν να είμαι η αληθινή μάνα του, η οποία έφυγε νέα από τη ζωή».

«Είναι η μητέρα που έχω στερηθεί αλλά και σύμβουλός μου»
r34f34tr34t 1
Ο Θωμάς Χουντάς κάνει στην «Espresso» τη δική του εξομολόγηση για τη σχέση (μάνα και γιου) με τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Στη Μαίρη από παλιά είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά περισσότερο με άγγιξε, όταν πριν από πέντε χρόνια έμαθα για το ατύχημα που της συνέβη και παραλίγο να καεί ζωντανή. Και μόνο που σκεφτόμουν ότι ένας άνθρωπος καιγόταν, ανεξαρτήτως από το αν είναι άσημος ή διάσημος, ήθελα να βρεθώ κοντά του, να τον βοηθήσω. 

»Η σχέση μου με τη Μαίρη είναι σχέση μάνας και γιου. Πάντα ήμουνα άνθρωπος της οικογένειας. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και οι γονείς μου έφυγαν νέοι από τη ζωή.

»Η Μαίρη είναι για μένα η μητέρα που έχω στερηθεί από τα 25 μου χρόνια και ο άνθρωπος που μπορώ να στηριχτώ, να της πω το πρόβλημά μου και και να μου πει κι εκείνη την άποψή της. Επίσης, είναι πολύ μορφωμένη και μαθαίνω πολλά πράγματα κοντά της, που δεν τα γνωρίζω. Είναι μάνα και μέντορας μαζί».Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας η Μαίρη Χρονοπούλου παρεμβαίνει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι υπέροχο παιδί και καλός ηθοποιός, όμως έκανε σφάλμα. Πήγε στην Αμερική, όπου του έδωσαν ευκαιρίες, έβγαλε αρκετά λεφτά και παραμέλησε την κύρια δουλειά του, το θέατρο».

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν ότι πριν από μερικά χρόνια ο Θωμάς Χούντας πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου ασχολήθηκε με το θέατρο σε παραγωγές της ελληνοαμερικανικής κοινότητας αλλά και με το ραδιόφωνο της ομογένειας. Επίσης εκεί δίδαξε γλώσσα σε ελληνικό σχολείο, θέατρο και χορό. Να πούμε ότι ο Θωμάς Χούντας έχει συμμετάσχει σε 22 σίριαλ («Αν μ’ αγαπάς», «Ερωτας», «Οι άντρες δεν υπάρχουν πια», στο οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο). Λίγο πριν φύγουμε, η Μαίρη Χρονοπούλου, που παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερα κινητικά προβλήματα, έβγαλε δυνατές κραυγές από τον έντονο πόνο που αισθανόταν στα κόκαλά της.

Ο Θωμάς και η Λαμάρα την οδήγησαν στο κρεβάτι της για να μπορέσει η δημοφιλής ηθοποιός να ξεκουραστεί και να φύγουν έστω και προσωρινά οι πόνοι. «Αχ, τι να κάνω; Πονάω πολύ. Παντρεύτηκα τον πόνο και επειδή είναι καθολικός αυτός ο γάμος, δεν μπορώ να τον χωρίσω» λέει, θυμίζοντάς μας το αστείρευτο χιούμορ της, όταν ο πόνος υποχωρεί και δεν βασανίζει το καταπονημένο κορμί της.

r34f34tr34t 2
Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...