Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τα βαφτίσια της showbiz

Τριπλό baby μπλουμ, για την κόρη του Σάκη, τη μικρή Ευαγγελία Τσιμιτσέλη και τα κορίτσια της Τσιμτσιλή

Βουτιά στην κολυμπηθρα! Την πριγκίπισσά τους βάφτισαν Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη
4123r43rfq 8
Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν το περασμένο Σάββατο η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz βάφτισε τη μονάκριβη κορούλα του, που πήρε το όνομα Ευαγγελία, όπως λέγεται η μαμά του ηθοποιού. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Ανοιξη και νονοί της μικρούλας ήταν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο πολύ καλός φίλος του Τσιμιτσέλη, Στέργιος Αντούλας. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στον χώρο της εκκλησίας.
4123r43rfq 5Η πανευτυχής μαμά φορούσε μίνι μπλε φόρεμα, ενώ ο μπαμπάς κοστούμι χωρίς γραβάτα. Και οι δύο υποδέχτηκαν αγαπημένους συναδέλφους τους που θέλησαν να τιμήσουν τη μικρή Ευαγγελία.
4123r43rfq 3Ανάμεσα σε εκείνους που παρευρέθηκαν ήταν η συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» Νάντια Κοντογιώργη, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Τάσος Χαλκιάς, η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και η Μαρία Φιλίππου.
4123r43rfq 2Από τη βάφτιση δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ελενα Ασημακοπούλου, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ζευγαριού, αφού είχαν δουλέψει μαζί στην επιτυχία του Mega «Η πολυκατοικία», σίριαλ μάλιστα στο οποίο ο Γιάννης και η Βάσω γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

4123r43rfq 7Τα ηλιοτρόπια κυριάρχησαν στη διακόσμηση του χώρου, μάλιστα με τα συγκεκριμένα λουλούδια στολίστηκε και η κολυμπήθρα, ενώ υπήρχαν και αρκετά κίτρινα μπαλόνια.
4123r43rfq 6Τα κουφέτα της μπομπονιέρας κλείστηκαν μέσα σε βαζάκια, ενώ μετά τη βάφτιση ένας μπουφές περίμενε τους καλεσμένους που κάθισαν στις ροτόντες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στο προαύλιο, ώστε να απολαύσουν με την άνεσή τους τα εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα.
4123r43rfq 4Πάντως, η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησαν να κρατήσουν την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και σε ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός μετά τα βαφτίσια στο twitter πέταξε τις… μπηχτές της στους φωτογράφους που βρέθηκαν στο εκκλησάκι γράφοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Κι εσάς που σεβαστήκατε αυτή την τόσο γλυκιά μέρα και εσάς που δυστυχώς δεν τη σεβαστήκατε όπως σας το ζητήσαμε».

Σάσα Σταμάτη
Φωτό: Δημήτρης Γκολγομήτσος 

Baby bloom για τις δύο κορούλες Τσιμτσιλή και Σοφού στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν
4123r43rfq 9
ΚΑΙ τα ονόματα αυτών; Παναγιώτα και Μαρία! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βάφτισαν χθες το μεσημέρι τις δύο κορούλες τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, εκεί όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια. Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Νάγιας, ήταν η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της μικρούλας Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη, η οποία είναι και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Σταματίνας «Happy Day» στον Alpha, και ο Κώστας Παπακωστόπουλος.
4123r43rfq 11Η παρουσιάστρια φορούσε μια λευκή μίντι φούστα συνδυασμένη με μακρυμάνικο δαντελωτό cropped top και χρυσές γόβες, δημιουργία που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνην από τους Mi-Ro. Ο γνωστός ποινικολόγος φορούσε μπλε κοστούμι και μάλιστα μετά το μυστήριο και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης έπαιξε πιάνο. Την επιμέλεια της διακόσμηση είχε η Εμυ Ντρίζου, η οποία επέλεξε ροζ ορτανσίες για τον στολισμό της εκκλησίας, αλλά και του χώρου όπου έγινε κατόπιν η δεξίωση.  
4123r43rfq 12Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την παρουσιάστρια, που συνοδευόταν από τον Γιώργο Λιάγκα και τον μεγάλο τους γιο, τον Γιάννη. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι στενοί συνεργάτες της Σταματίνας. Η Ελένη Τσολάκη έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Δημήτρη Αντιώτη, ενώ παρών ήταν και ο Δημήτρης Παπανώτας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία είχε στο πλευρό της τον πατέρα της.

Και το όνομα αυτής Αριάδνη, με νονά τη Μ. Βαρδινογιάννη
4123r43rfq 13
ΤΗ ΜΙΚΡΗ κόρη τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Ερμιόνη ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Πιστοί στην… παράδοση που τους θέλει να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα που αρχίζουν από άλφα (μετά την Αναστασία και τον Αλέξανδρο), οι ευτυχισμένοι γονείς επέλεξαν να ονομάσουν τη μικρή Αριάδνη, ενώ εκείνη που τη βούτηξε στην κολυμπήθρα ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Το ζευγάρι συνδέεται με φιλία πολλών ετών με την πρόεδρο της «Ελπίδας», καθώς ο Ελληνας pop star αποτελεί τον αγγελιοφόρο στις δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, αλλά και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Αμέσως μετά το μυστήριο, η Κάτια, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει κι εκείνη φαν του Instagram, όπως ο σύζυγός της, ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη νονά, τον σύντροφό της και τη νεοφώτιστη κορούλα της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Αριάδνη μας! Γεμάτη αγάπη και ευλογία».

Μάλιστα, το μοντέλο έλαμπε μέσα στη λευκή δημιουργία που επέλεξε ειδικά για την περίσταση, ενώ ο ευτυχής μπαμπάς ήταν πιο κομψός από ποτέ μέσα στο sur mesure κοστούμι μου. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο μάνατζερ του τραγουδιστή Κωνσταντίνος Καφίρης, καθώς και πολλοί φίλοι και συγγενείς του λαμπερού ζευγαριού.
4123r43rfq 1 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...