Πέντε μέρες παρέα με τον… εχθρό μου!

Το ακραίο ριάλιτι «Living With The Enemy» στην Αυστραλία καθηλώνει πολλούς τηλεθεατές

Και τι δεν σκέφτονται οι παραγωγοί των τηλεοπτικών ριάλιτι για να κάνουν τη διαφορά, η οποία θα φέρει τηλεθέαση, άρα και περισσότερα διαφημιστικά έσοδα! Το «Living With The Enemy» (Ζώντας με τον εχθρό μου) ακόμη και από τον τίτλο του μαρτυρά την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που οι τηλεθεατές παρακολουθούν στους δέκτες τους.

Αντιδράσεις on camera

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι -σε ό,τι αφορά το lifestyle τους και την κοσμοθεωρία τους- καλούνται να συνυπάρξουν και να περάσουν μαζί πέντε μέρες, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις τους, τις συζητήσεις τους και βέβαια τους τσακωμούς τους, αφού πολύ συχνά είναι πέρα από τις δυνάμεις τους το να συμφωνήσουν και να βρουν τη χρυσή τομή! Το ριάλιτι, κάθε κύκλος του οποίου είναι έξι επεισόδια, είναι αυστραλιανής παραγωγής και γυρίζεται σε διάφορα μέρη της Αυστραλίας.

Σε πρόσφατο κύκλο του «Living With The Enemy» προσπάθησαν να περάσουν μαζί πέντε ημέρες ένας λάτρης του κυνηγιού και μία χορτοφάγος ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Οι πέντε μέρες πέρασαν, αλλά εκείνοι ξέρουν πώς! Ο Στιβ Λι από το Πάρκες της Νέας Νότιας Ουαλίας και η Φελίσιτι Αντερσεν μπήκαν ο ένας στον κόσμο του άλλου καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια. Πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσπαθώντας να κατανοήσουν και να ζήσουν πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα που πρεσβεύουν.

Η Φελίσιτι, η οποία μπορεί να διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μαζέψει ένα εγκαταλειμμένο ζώο, πήρε μέρος σε κυνήγι πάπιας! Επειδή ήταν πάνω από τις δυνάμεις της, προσπάθησε να το σαμποτάρει για να γλιτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πάπιες από τα σκάγια του Στιβ Λι! Ο φανατικός κυνηγός, από την άλλη, αναγκάστηκε να πάρει μέρος σε διαμαρτυρία φιλόζωων, οι οποίοι ζητούσαν να απαγορευτεί το κυνήγι γενικώς και ειδικότερα της πάπιας!
«Ενιωθε άβολα περιτριγυρισμένος από άτομα που καταδίκαζαν αυτό που κάνει συνεχώς, απολαμβάνοντάς το κιόλας… Ηταν φανερό, το έβλεπες» έγραψε για τον «συμπαίκτη» της η Φελίσιτι στη σελίδα της στο facebook. «Θεωρώ ότι θα προτιμούσε να φλερτάρει με γουρούνι καλύτερα παρά με μένα!» είπε ο Στιβ Λι, όταν ρωτήθηκε από την παραγωγή ποια πιστεύει ότι είναι η γνώμη της Αντερσεν για εκείνον. Αυτό κατάλαβε ότι ένιωσε η Φελίσιτι για εκείνον όταν την πήγε στο δωμάτιο με τα βαλσαμωμένα ζώα, τα δέρματα και τα κομμένα κεφάλια των ζώων, που διακοσμούσαν τον τοίχο του ως τρόπαια!

Mαίρη Κοντολούρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».