Τετάρτη 15/10/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας. Απαιτείται να…

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από πλευράς σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίσετε να τραβάτε το σχοινί, θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και θα περάσετε όμορφες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν μάθετε να ακούτε, σύντομα η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις σας, γιατί θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Εστω και την τελευταία στιγμή, η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να μετανιώνετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε. Από το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε είναι προτιμότερο να τα συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή σας θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Οντας παρατηρητικοί θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για τη συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Οι άμεσες εξελίξεις θα αποτελέσουν προάγγελο κάποιων ευρύτερων θετικών εξελίξεων. Η μέρα έρχεται να δώσει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και τις υποθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις φαίνεται ότι σας είχαν καθηλώσει σε έντονο προβληματισμό, που με τη σειρά του μπλόκαρε τη δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Σιγά σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή. Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορο ρυθμό και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις και να εκτιμήσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια σε πιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε τη δεδομένη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας και να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν. Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ό,τι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή να εμφανιστούν εμπόδια σε κάποιες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όμως δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Λύστε εκκρεμότητες ή αποκαταστήστε ζημιές του τελευταίου διαστήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Αποφύγετε να εκθειάσετε τα προσόντα σας στον εργασιακό χώρο, γιατί θα χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας. Απαιτείται να ρίξετε περισσότερο βάρος στα δεδομένα που πρέπει να προσεχθούν τώρα. Ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ