Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Μια «Εκδρομή» χωρίς…ανάσα!

Ενταση, αγωνία και φόβο υπόσχεται στους τηλεθεατές η πρώτη ελληνική σειρά θρίλερ που θα προβάλει ο ΑΝΤ1

Αγωνία και τρόμος… χωρίς ανάσα! Το -εντυπωσιακό- επεισόδιο έναρξης της πρώτης ελληνικής σειράς θρίλερ με τίτλο «Εκδρομή» του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν χθες το μεσημέρι πρωταγωνιστές και δημοσιογράφοι στον κινηματογράφο Δαναός, ενώ τα ίδια συναισθήματα φόβου και έντασης αναμένεται να ζήσουν απόψε στις 22.15 και οι τηλεθεατές.

Οι ηθοποιοί της σειράς, που θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα σε γνωστό σουβλατζίδικο στα Εξάρχεια και στη συνέχεια θα το γιορτάσουν με κρασάκι και τραγούδι, μοιράστηκαν στην «Espresso» στιγμές από την εμπειρία τους. «Επτά μήνες που ζήσαμε στο δάσος η παγωνιά, λόγω του υψομέτρου, ήταν δεδομένη. Ειδικά τους θερινούς μήνες είχε πολλή ομίχλη και βροχή. Από τις πιο δύσκολες στιγμές του γυρίσματος ήταν το μπάνιο στο ποτάμι. Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Λάζαρος, ως αθλητικός χαρακτήρας έπρεπε να το βγάλει εις πέρας» μας λέει ο Οθωνας Μεταξάς.

jhguyttu

Η Λίνα Σακκά, η οποία επιστρέφει στην TV ύστερα από τρία χρόνια και υποδύεται την Ελλη, τη γυναίκα που της έχουν απαγάγει το παιδί, έζησε τις δικές της… κακουχίες. «Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν η ομίχλη. Σταματούσα το αυτοκίνητο στον δρόμο και έβγαινα έξω για να δω αν θα έπρεπε να στρίψω. Δεν έβλεπες πού πήγαινες στα πέντε μέτρα, ήταν επικίνδυνα» δηλώνει και συμπληρώνει: «Στο Βέρμιο πήγα με τον τρίχρονο γιο μου, τον Μάριο, που ήδη του λείπει η φύση. Δεν ήθελα να αποχωριστώ το παιδί, γι’ αυτό και απουσίασα ηθελημένα από την τηλεόραση, ωστόσο το πήρα μαζί μου έξι μήνες στη Νάουσα».

huilh78t

Στο καστ συμμετέχει και η Ευγενία Σαμαρά, που περιμένει τα καλά σχόλια από την παρέα της, τους «Ράδιο Αρβύλα». Οπως μας αποκάλυψε, έμεινε για ώρες στο δάσος βρεγμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!
Σύμφωνα με την υπόθεση, δεκατρία άγνωστα μεταξύ τους άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο, στην πλευρά ενός βουνού και κανείς τους δεν θα βγει από εκεί μέσα όπως μπήκε. Η «Espresso» μάλιστα είχε ζήσει τον Μάιο τα γυρίσματα στο Βέρμιο από κοντά και είχε νιώσει στο… πετσί της το τσουχτερό κρύο.

Ο… λιλιπούτειος πρωταγωνιστής

kjhoiuytyf

Ο σκηνοθέτης της «Εκδρομής» Αλέξανδρος Πανταζούδης μιλώντας για τα γυρίσματα στάθηκε σε ένα πεντάχρονο αγοράκι, τον Ιωακείμ, που κατάγεται από τη Νάουσα. Μάλιστα ο Πανταζούδης προέβλεψε πως ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής θα γίνει μεγάλος σταρ, σε περίπτωση που μεγαλώνοντας επιλέξει να ασχοληθεί με την υποκριτική.
«Τον επέλεξα ανάμεσα σε δεκάδες παιδάκια από τη Νάουσα με οντισιόν και είναι εκπληκτικός. Στο όγδοο επεισόδιο, όταν αντικρίζει τη μάνα του νεκρή, είναι απίστευτος» λέει, ενώ θέλοντας να δείξει πόσο πολύ δέθηκαν οι ηθοποιοί με τον τόπο των γυρισμάτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μας αποκαλύπτει: «Επιλογή μου, μέσα από οντισιόν, είναι και δύο νέοι ηθοποιοί, ο Γιάννης Ποιμενίδης και ο Δημήτρης Κοντός, οι οποίοι παρέμειναν στο Βέρμιο για έξι μήνες χωρίς να επιστρέψουν στα σπίτια τους».

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...