Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Στο ξενοδοχείο με Rolls Royce, jet ή ανεμόπτερο πλαγιάς!

Μοναδικές, χλιδάτες υπηρεσίες από και προς το αεροδρόμιο στους πελάτες!

Μερικές φορές δεν έχει τόση σημασία το πού αλλά το πώς πάει κάποιος κάπου. Τι να το κάνετε, δηλαδή, αν έχετε επιλέξει έναν μακρινό, εξωτικό προορισμό, αλλά καταλήξετε στο ξενοδοχείο κατάκοποι από την πολύωρη πτήση, με jet-lag και σέρνοντας τις βαλίτσες; Δεν θα ήταν καλύτερα αν στο αεροδρόμιο σας περίμενε μια λιμουζίνα με προσωπικό σοφέρ για να σας μεταφέρει στο κατάλυμά σας ή αν -ακόμα καλύτερα- μπορούσατε να ταξιδέψετε στον προορισμό σας με το ιδιωτικό τζετ του ίδιου του ξενοδόχου;

Πλέον μερικά από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στον κόσμο προσφέρουν στους επισκέπτες τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο. Παρέχουν πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά και ελικόπτερα, ιδιωτικά τζετ, υδροπλάνα, ποταμόπλοια, ακόμα και ανεμόπτερα πλαγιάς (paragliding)!

Το ξενοδοχείο «Peninsula» στο Χονγκ Κονγκ διαθέτει όχι μία, όχι δύο, αλλά ολόκληρη στρατιά από γυαλιστερές Rolls Royce Phantom, έτοιμες να υποδεχτούν τους εκλεκτούς πελάτες στο αεροδρόμιο και να τους μεταφέρουν κατευθείαν έξω από την πόρτα της σουίτας τους. Για όσους βιάζονται δίνεται και η δυνατότητα ενός ιδιωτικού ελικοπτέρου, το οποίο με 1.800 ευρώ μπορεί να τους αποβιβάσει στο ελικοδρόμιο που υπάρχει στην οροφή του κτιρίου.

cjgviodourgh

Με Rolls Royce μπορούν όχι μόνο να μεταφερθούν στο ξενοδοχείο «Wellesley» του Λονδίνου οι επισκέπτες, αλλά και να πραγματοποιήσουν όλες τις κοντινές διαδρομές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Οσο για το πεντάστερο «Four Seasons George V» στο Παρίσι, διαθέτει στους πελάτες του τη μοναδική Rolls Royce στον κόσμο που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του οίκου Hermes!

ghwfht

Για τους πιο ριψοκίνδυνους ενδείκνυται το «Six Senses Zighy Bay Hotel» στο Ομάν, που προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να προσγειωθούν στο τουριστικό θέρετρο με ανεμόπτερο πλαγιάς! Για να διασφαλίσει βέβαια την άφιξή τους το ξενοδοχείο στέλνει επαγγελματίες ανεμοπτεριστές να συναντήσουν τους πελάτες στο αεροδρόμιο και να τους καθοδηγήσουν εναερίως στον προορισμό τους.

Με υδροπλάνο

adfghqrt

Το «Chevan Blanc Randheli» στις Μαλδίβες στέλνει υδροπλάνο για να παραλάβει τους επισκέπτες από το αεροδρόμιο Μάλε και να τους μεταφέρει στο πολυτελές συγκρότημα, ενώ το «ME Ibiza» σχεδίασε πρόσφατα νέο πακέτο, το «JET by ME», το οποίο προβλέπει μεταφορά των πελατών από το αεροδρόμιο της πατρίδας τους σε αυτό του κοσμοπολίτικου νησιού με το ιδιωτικό τζετ του ίδιου του ξενοδόχου!

gjnetyjewt

sdrghqeg

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους προσφέρεται το «Leela Palace Hotel» στην ινδική πόλη Ουνταϊπούρ. Οι επισκέπτες μεταφέρονται με παραδοσιακό βαποράκι στο τουριστικό κατάλυμα που βρίσκεται καταμεσής της λίμνης Πίτσολα.

dhgwrth

Διά της θαλάσσιας οδού μεταφέρονται και οι πελάτες του «Armaggan Bosporus Suites Hotel» στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το πεντάστερο συγκρότημα είναι χτισμένο στις όχθες του Βοσπόρου, ενώ την ίδια στιγμή ένα παραδοσιακό ποταμόπλοιο μεταφέρει τους επισκέπτες στο γιαπωνέζικο θέρετρο «Hoshinoya» που βρίσκεται στον ποταμό Οϊγκάουα του Κιότο.

Ανετη μετακίνηση αλλά και εναέριο… σαφάρι απολαμβάνουν οι επισκέπτες του «Belmond Khwai River Lodge» στην Μποτσουάνα. Τους προσφέρεται ένα 12θέσιο αεροσκάφος που πετάει επί τούτου πάνω από το καταφύγιο «Moremi Wildlife Reserve» προσφέροντάς τους ανεπανάληπτη πανοραμική θέα της άγριας φύσης.

hekjtk

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με τα σχέδια της αλυσίδας «Four Seasons», η οποία από την επόμενη χρονιά θα προσφέρει σε όλους τους πελάτες της ανά τον κόσμο ένα 52θέσιο αεροσκάφος, με το οποίο θα μπορούν να ταξιδεύουν από το ένα συγκρότημα της αλυσίδας στο άλλο!

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...