Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Πέμπτη 16/10/2014

ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας σπρώξουν σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε ό,τι θεωρείτε σημαντικό προκειμένου να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σπουδαίο στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη θεωρήσετε ιδιαίτερα δελεαστική. Να είστε προσεκτικοί, γιατί παράλληλα θα βρεθούν άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των οικογενειακών και φιλικών σας προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου. Στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μια και ο σύντροφός σας θα λατρέψει τη γλυκιά συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ: Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε. Εχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Εχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την οικονομική κατάστασή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα. Η κούραση του τελευταίου καιρού σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να ανακτήσετε τη χαμένη ενέργειά σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτήν, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις επαγγελματικές υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά συμφέροντά σας και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό χώρο σας. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σχέση σας, καθώς δελεάζεστε από τα καινούργια πρόσωπα που εμφανίστηκαν στη ζωή σας. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...