Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

«Γκαζωμένος» ο Μάρκος και τη 2η μέρα

Για δεύτερη μέρα έπιασε 41% τηλεθέαση, με τους απέναντι στο «Πρωινό» στο 23,4%

«Τυφώνας» για δεύτερη μέρα ο Μάρκος Σεφερλής! Το «Mega με μία» βρέθηκε πάλι στην πρώτη θέση τηλεθέασης στη ζώνη του, αφήνοντας και χθες πολύ πίσω το… αντίπαλο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το μαγκαζίνο του καναλιού της Μεσογείων άγγιξε στο γενικό σύνολοτο 41%, ενώ σάρωσε και στα νεανικά κοινά, αφού έπιασε το 49,3%. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είδαν το κοντέρ στο 23,4% στο γενικό σύνολο και στο 21% στις ηλικίες 15-44.

Οπως είναι φυσικό, ο Μάρκος και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την τηλεθέαση. Χθες, κατά την έναρξη, αφού ο παρουσιαστής πέρασε μια βόλτα από τα κάδρα των προκατόχων του κοιτάζοντας κλεφτά εκείνο των ανταγωνιστών -πλέον-, είπε «καλήμερα, αγαπημένοι μου παρουσιαστές, χαρούμενους σας βλέπω και πάλι, όχι όμως όλους» αφήνοντας τα δικά του υπονοούμενα.

Καλεσμένη στο χθεσινό «Mega με μία» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, για χάρη της οποίας μετέτρεψαν το πλατό σε σχολική αίθουσα, όπου ο Μάρκος, ο Δημήτρης και ο Στέλιος Κρητικός την περίμεναν ως άλλη δασκάλα μουσικής, μια και η ηθοποιός είναι η παρουσιάστρια του «Μusic school». Μάλιστα της είχαν και τούρτα γενεθλίων, αφού η Ντορέττα έκλεισε χθες τα 35 της χρόνια. Στη συνέντευξη πάντως που της πήρε ο Μάρκος απέδειξε πως τα καταφέρνει τελικά και σε αυτό το κομμάτι, αφού το δικό του ζητούμενο από τον καλεσμένο του είναι ένα: το γέλιο. Και οι δυο τους το πέτυχαν απόλυτα.

Επίσης ο παρουσιαστής και το παρεάκι του δεν άφησαν ασχολίαστο το υπονοούμενο της Κατερίνας Ζαρίφη σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη στην προχθεσινή εκπομπή του Alpha. «Μακάρι τα όσα άφησε να εννοηθούν η Κατερίνα να επιβεβαιώνουν την είδηση. Το να κάνεις ένα παιδί με κάποιον που είσαι τρελά ερωτευμένος είναι ό,τι καλύτερο, γιατί επισφραγίζει αυτήν την αγάπη» είπε ο Μάρκος.
124512345345t 2Με τις εγκυμοσύνες ασχολήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», ο οποίος απάντησε στις φήμες που θέλουν τη σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του να κυοφορεί για τρίτη φορά. «Η Φαίη δεν είναι έγκυος. Μου φαίνεται τρελό και σαλεμένο αυτό που λέγεται για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, ότι ορίζουν τη ζωή τους με βάση την τηλεθέαση. Δηλαδή η Ελένη Μενεγάκη έκανε καριέρα στο γυαλί γιατί έμεινε τρεις φορές έγκυος;» αναρωτήθηκε φωναχτά ο παρουσιαστής. Κατά τα άλλα, το team του «Πρωινού» έμεινε πιστό στη συνταγή που προσφέρει, καθώς η τηλεόραση δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος.

ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ!

Αν ο Μάρκος Σεφερλής και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει τις ακρότητες ενώ προηγούνται κατά πολύ στα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τους «απέναντι», δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα συμβεί σε άλλη περίπτωση. Στη χθεσινή εκπομπή είδαμε μέχρι και μάλαξη στο πέος σκύλου, με σκοπό να μάθουμε πώς γίνεται η λήψη σπέρματος στην περίπτωση εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο -κατά τ’ άλλα συμπαθέστατος- Χρήστος Νέζος εμφανίστηκε φορώντας ιατρική ποδιά «ζωντανά» από κτηνιατρείο εκτελώντας χρέη… νοσοκόμου, ενώ ο Μάρκος και η παρέα του στο στούντιο γελούσαν με το… θέαμα.

Εξάλλου έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του Δ.Σ. της Γραμμής Ζωής, μετά τη φάρσα που έκανε ο παρουσιαστής σε δύο ηλικιωμένους ανθρώπους. Ο Γεράσιμος Κουρουκλής καλεί τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» από το ζευγάρι εντός δύο ημερών, ενώ αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο φορέας θα κινηθεί νομικά εναντίον παντός υπευθύνου.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...