Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Στη Μύκονο η hot εγγονή του «Mister Lamborghini»

Τα γαλανά νερά των νησιών μας επιλέγουν ζευγάρια celebrities...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

Στην Επίδαυρο προσωπικότητες της τέχνης και της κοσμικής ζωής

Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι 15.000 θεατές...

«Πόθος» για τη sexy Λέχου

Θα «κόψει την ανάσα» με την εμφάνισή της στην μπανιέρα στον ρόλο της Μπλανς Ντιμπουά

Μετά τη Στρίγγλα του Σαίξπηρ, η Κατερίνα Λέχου αναλαμβάνει δράση επί σκηνής στο θέατρο Ανεσις ως Μπλανς Ντιμπουά. Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζεται να… αναμετρηθεί με τον χαρακτήρα της εμβληματικής ηρωίδας την οποία έχουν ενσαρκώσει στο παρελθόν από τη Βίβιαν Λι έως την Κάτια Δανδουλάκη.
Αν κρίνουμε πάντως από τις επίσημες φωτογραφίες της παράστασης «Λεωφορείο ο Πόθος» που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, η Κατερίνα προσανατολίζεται σε μια άκρως ερωτική ερμηνεία, ακολουθώντας πιστά το κείμενο του Τενεσί Ουίλιαμς και τις οδηγίες του Γεωργιανού σκηνοθέτη Λεβάν Τσουλάτζε. Ο τελευταίος θεωρείται από τους καλύτερους στο είδος του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συνεργάζεται πρώτη φορά με ελληνικό θέατρο.
Στις φωτογραφίες της παράστασης η Λέχου εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνει το μπάνιο της, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της Τάσος Ιορδανίδης την παρακολουθεί ως Στάνλεϊ Κοβάλσκι με έντονο βλέμμα, στο οποίο έχει φωλιάσει ο πόθος. Ο Τάσος και η Κατερίνα απέδειξαν το καλοκαίρι πως έχουν χημεία στο σανίδι, με το σαιξπηρικό έργο «Το ημέρωμα της στρίγγλας», το οποίο σημείωσε επιτυχία στο θεατρικό box office. 

Ανάλογες προσδοκίες

Ανάλογες, αν όχι και μεγαλύτερες προσδοκίες, έχουν οι δυο τους από την παράσταση «Λεωφορείο ο Πόθος» που θα κάνει πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του Ανεσις στις 15 Νοεμβρίου.

Η μετάφραση του έργου φέρει τη σφραγίδα του Ερρίκου Μπελιέ, ο κορυφαίος Ελληνας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος υπογράφει τη μουσική και ο Σταύρος Λίτινας επιμελήθηκε τα σκηνικά και τα κοστούμια. Δίπλα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι θα βρεθούν οι ηθοποιοί Δημήτρης Καπετανάκος, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου, Δημήτρης Διακοσάββας, Μαριάνθη Φωτάκη και Αντώνης Βαρθαλίτης.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...