Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Παρασκευή 17/10/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά, καθώς έτσι θα…

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, προτού διαλύσετε ό,τι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στη ζωή σας και ακολουθήστε κανόνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά, καθώς έτσι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες σας. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά τις αναζητήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιστέψτε περισσότερο στον σύντροφό σας, που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια. Ο δεσμός σας έχει περιθώρια να γίνει πιο σοβαρός, αρκεί να το θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεση και το σεξαπίλ όσων είναι αδέσμευτοι θα βελτιωθεί αισθητά από τις πρώτες ημέρες του μήνα και θα συμπεριφέρονται με άνεση απέναντι στα άτομα που θέλουν να εντυπωσιάσουν.

ΛΕΩΝ: Θυμηθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν στη μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε γενικό επίπεδο, ο μήνας που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της.

ΖΥΓΟΣ: Οι τελευταίες μέρες ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν λίγο στον συναισθηματικό τομέα, αφού ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις, που όμως θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε, για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε με τα ευχάριστα νέα. Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε, αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και το ερέθισμα για παιχνίδια. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή, για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη τρέφετε μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας, γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας, για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...