Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Είσαι το αίμα μου που έπεσε στην άσφαλτο»

Σπαρακτικό αντίο του αδερφού του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην Πέτρου Ράλλη. Νεκρή και η Αλβανίδα που είχε ακρωτηριαστεί

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε χθες το απόγευμα η κηδεία του άτυχου αστυνομικού Αναστάσιου Χριστοδουλίδη που έχασε τη ζωή του στο πρωτοφανές τροχαίο έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.
24rt4t43tt 6Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου 23χρονου και ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό παιδί. Τιμές απέδωσαν η μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. και άγημα με αποχαιρετιστήριους πυροβολισμούς στον αέρα, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο υπό τα χειροκροτήματα των παρισταμένων. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του αστυνομικού και ο αδελφός του, που φώναξε δακρυσμένος: «Αδελφέ μου, είσαι το αίμα μου που έπεσε στην άσφαλτο».
24rt4t43tt 5Στο μεταξύ, ανέβηκε στους τρεις νεκρούς ο τραγικός απολογισμός της «κούρσας θανάτου» του 27χρονου Αλβανού οδηγού του μοιραίου Smart που θέρισε ανθρώπους το πρωί της Τετάρτης. Η 24χρονη Αλβανίδα που είχε ακρωτηριαστεί (στο κάτω άκρο) και νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Ο ακρωτηριασμός της άτυχης γυναίκας ήταν βαρύς, καθώς ξεκινούσε ψηλά από τον μηρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των χειρουργών, τα βαριά πολλαπλά τραύματά της δεν επέτρεψαν από την πρώτη στιγμή καμία αισιοδοξία.
 24rt4t43tt 7

Επιληψία

Οσον αφορά τον 27χρονο ο οποίος έσπειρε τον θάνατο και τον τρόμο στην Πέτρου Ράλλη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του ότι πάσχει από επιληψία. Αυτό θα διαπιστωθεί τα επόμενα 24ωρα, καθώς απαιτούνται εξειδικευμένες εξετάσεις από νευρολόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται νόμιμα στη χώρα και κατέχει επίσης νόμιμα το Smart που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό.

Εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια (πλημμελήματα). Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση.

Μαρία Μεϊμάρη
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος 

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στην κηδεία του Δ. Κατσιώνη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...