Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

«Αξονική» στην Αμάλ

Οι πέντε εμφανίσεις της σικ Αλαμουντίν στην Αθήνα που έκλεψαν την παράσταση

Ηρθε, γοήτευσε και… έφυγε. Η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ δίδαξε στιλ κατάλληλο για δυναμικές επαγγελματίες γυναίκες, που ξέρουν όμως τα τερτίπια της μόδας και προσαρμόζουν τα μοντέλα της πασαρέλας ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Η Λιβανέζα δικηγόρος και σύζυγος ενός από τους μεγαλύτερους Χολιγουντιανούς σταρ γέμισε τη βαλίτσα της με επώνυμες, κομψές και -ας τολμήσουμε να πούμε- κάπως κλασικές δημιουργίες για την ηλικία της, τις οποίες ανέδειξε με την έμφυτη αριστοκρατικότητά της.

Chanel, Camillo Bona, Salvatore Ferragamo, αλλά και η τσάντα-σήμα κατατεθέν της του οίκου Ballin, που έχει το όνομά της και κοστίζει 970 ευρώ, «πόζαραν» μαζί της στις εκατοντάδες φωτογραφίες της. Την είδαμε να καταφτάνει ντυμένη άνετα, με παντελόνι. Ομως τις επόμενες μέρες προτίμησε τα φορέματα και τα ταγέρ, ενώ κατά την αναχώρησή της σε πολλούς θύμισε την αείμνηστη Jackie O, που άφησε εποχή με την κομψότητα των επιλογών της.

Αυτό που απέφυγε η 36χρονη ήταν η υπερβολή, τόσο στα ρούχα της όσο και στα αξεσουάρ και τα κοσμήματά της. Μίνιμαλ σκουλαρίκια αξίας εκατοντάδων δολαρίων, αφού επρόκειτο για διαμάντια, στόλισαν τα αυτιά της, ενώ στα δάχτυλά της είδαμε μόνο τη βέρα και το μονόπετρο που της χάρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η μόνη… τρέλα που έκανε ήταν στο χρώμα που επέλεξε για το μανικιούρ και το πεντικιούρ της, αφού είδαμε πως το βερνίκι της ήταν στο χρώμα του φύλλου της ελιάς (γκρι – λαδί), εκτός αν ακόμη κι αυτό είχε τη… σημειολογία του.

Πάντως, η Αλαμουντίν επέλεξε τις περισσότερες φορές «ήσυχα» χρώματα για τις εμφανίσεις της, εκτός από το βράδυ της Τετάρτης, όταν συνέφαγε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Plaza», οπότε φόρεσε φλογερό κόκκινο κοκτέιλ φόρεμα συνδυασμένο με ιβουάρ πέδιλα.

Φανατικός θαυμαστής της ο Μπουτάρης

Εκτός από καλές εντυπώσεις για την εμφάνιση και τη δυναμικότητά της όσον αφορά την προσπάθεια επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, φαίνεται πως η Αμάλ Αλαμουντίν κέρδισε και αρκετούς φαν! Μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δήλωσε πως η όμορφη δικηγόρος είναι… ο τύπος του. «Είναι πολύ όμορφη, δεν τη γνώρισα από κοντά, αλλά από τις φωτογραφίες τη βρίσκω πολύ ωραία γυναίκα. Είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει. Ο τύπος μου. Αλλωστε, ο Κλούνεϊ δεν θα έπαιρνε και καμιά… μαϊμού» είπε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ… πάθος ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης.

Αλλο ένα θύμα της… γοητείας της Λιβανέζας δικηγόρου ήταν και ο Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega, χαρακτήρισε την Αμάλ Κλούνεϊ «θεόπλασμα και πλανητική καλλονή», για να του απαντήσει ο Κώστας Τασούλας πως «ναι, έτσι είναι».

Βέβαια, ο υπουργός Πολιτισμού ήταν ο πιο τυχερός από όλους, αφού ήταν εκείνος που εκτός από την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε μαζί της (με θέμα φυσικά τις νομικές συμβουλές σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών), ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της σε όλες τις εξόδους, επισκέψεις και υποχρεώσεις της. Σίγουρα, πολλοί άνδρες τον ζήλεψαν, αφού ήταν η… σκιά της επί αθηναϊκού εδάφους.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...