Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Σαββατοκύριακο 18-19/10/14

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η…

ΚΡΙΟΣ: Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας, ακόμη και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ισως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Ομως μην ανησυχήσετε, αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα σας οδηγήσουν να ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να αρχίσει στη ζωή σας. Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει και για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας αλλά και στη δική σας συμπεριφορά. Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στον σύντροφό σας, από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχει κάτι που δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε από τα όρια. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να φροντίσετε προτού προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας. Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα, για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμη δεν ξέρετε τι θα είναι. Επίσης, επειδή τα πάντα είναι πιθανά αυτόν τον μήνα στον συναισθηματικό τομέα, μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό σας πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας. Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούργιες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας. Γεμίστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, μια και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία. Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε, αφού δεν λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Εχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε, αλλά προτού το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

ΛΕΩΝ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε άφοβα αυτά που θέλετε. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθούν παρασκήνιο σε βάρος σας. Αυτό που έχει σημασία και προτεραιότητα για εσάς είναι η καλή σας εικόνα προς τα έξω. Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε. Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει να διευρύνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, όπως και ο ερωτικός σας τομέας. Να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκεται τοίχο μπροστά σας. Διορθώστε τα άσχημα σημεία στη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να είστε προκλητικοί. Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε κοινά σημεία με όσους σας φαίνονται δύσκολοι ή απρόσιτοι. Ο διπλωματικός τρόπος θα αποδειχθεί ο καλύτερος, ενώ η αμεσότητα θα έχει αποτελέσματα. Δείτε πιο καθαρά τον ρόλο που θέλετε να παίξετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική, γιατί όλα έχουν τα όριά τους. Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες προτού προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας. Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας. Αλλαγές να περιμένετε σε ό,τι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός σας κόσμος θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε και εσείς οργανωμένα. Απολαύστε τον έρωτα διεκδικώντας το μερίδιο που σας αναλογεί. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ακόμη και αν φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης. Είναι καλύτερα να βγάλετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, από το να μετανιώνετε μια ζωή που δεν μιλήσατε. Αφήστε πίσω σας επιπολαιότητες και αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις σχέσεις. Εριστικότητα, σχολαστικότητα και το να βρίσκετε ελαττώματα εκεί που δεν υπάρχουν δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον συναισθηματικό τομέα για να απελευθερωθεί το πάθος σας. Το ένστικτο και οι επιθυμίες θα σας κινητοποιήσουν δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα στην ερωτική σας ζωή και να ισορροπήσετε βγάζοντας από τη ζωή σας την εναλλαγή του άσπρου μαύρου. Μη βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα, γιατί όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και κινείται στον καθημερινό χώρο σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να απαλλαγείτε από τις περιττές σκοτούρες, ώστε να βρείτε χρόνο να προβείτε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας. Εδώ και καιρό περιμένει μια απάντηση από εσάς για μια σημαντική αλλαγή και δεν γίνεται να το αναβάλετε άλλο. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, γιατί με το να καταφύγετε στο παρελθόν -ακόμη και αν θα το κάνετε για να θυμηθείτε τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε- δεν θα βοηθηθείτε στο τι πρέπει να αποφασίσετε τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε μια ρομαντική απόδραση με το έτερόν σας ήμισυ, καθώς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι παράλληλα με τη σχέση σας ή να την τινάξετε στον αέρα για μια τρέλα της στιγμής, γιατί σίγουρα πολύ γρήγορα θα αλλάξετε γνώμη, όμως θα είναι αργά. Διευρύνετε τα όριά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και μην αφήσετε την εσωστρέφεια να σας κυριεύει στα δύσκολα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν καταλάβετε ότι η επιτυχία σας βασίζεται καθαρά στις δικές σας προσπάθειες και ικανότητες και ότι κανείς δεν σας τη χάρισε. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις καταστάσεις που θα υπάρχουν κάθε φορά, ώστε να ξέρετε τι θεμέλια πρέπει να βάλετε τη δεδομένη στιγμή για να κάνετε πιο ασφαλές το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα που σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες, χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι. Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε. Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε έναν απολογισμό στα λάθη σας και κυρίως διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Προωθήστε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας σας και της προσωπικής σας ζωής. Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μπορέσετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα ή να ανταποκριθείτε σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μεριμνήστε ώστε να μην αφήσετε πίσω υποχρεώσεις του οικογενειακού χώρου που θα ανακόπτουν την πορεία σας. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει σε συνδυασμό με το πολύστροφο μυαλό σας και προχωρήστε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τονίστε τα ωραία στοιχεία που διαθέτετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....