Αγωνας δρόμου με γρήγορους σερβιτόρους

Η ταχύτητα είναι μία από τις βασικές αρετές κάθε επιτυχημένου σερβιτόρου

Η ταχύτητα είναι μία από τις βασικές αρετές κάθε επιτυχημένου σερβιτόρου. Γι’ αυτό και στη Χιλή πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Αγώνας Δρόμου Σερβιτόρων, που έχει εξελιχθεί πια σε θεσμό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να τρέχουν με ένα δίσκο, πάνω στον οποίο υπάρχει ένα μπουκάλι αλλά κι ένα ποτήρι γεμάτο με το παραδοσιακό ποτό pisco. Νικητής αναδείχθηκε φέτος ο Φράνκλιν Πέρεζ, ο οποίος κατάφερε να φτάσει πιο γρήγορα απ’ όλους στο Μέγαρο La Moneda του Σαντιάγκο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ